INDIRA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE: Ksenija Pajčin je predosetila da će UMRETI! Žalila mi se na Filipa
Foto: Dragana Udovičić, Print Screen

Otkrila što se dešavalo u njenom životu pred samu smrt

INDIRA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE: Ksenija Pajčin je predosetila da će UMRETI! Žalila mi se na Filipa

Stars -

Folk pevačica Indira Radić rešila je da prvi put nakon šest godina, koliko je prošlo od smrti njene koleginice Ksenije Pajčin, javno progovori o svemu što se dešavalo u njenom životu pred samu smrt.

Indira otkriva šta je Kseniju tištilo, kao i kako se osećala u vezi sa manekenom Filipom Kapisodom, koji joj je oduzeo život.

"Predosetila je svoju sudbinu. Imala je priliku da ode od Filipa i da zasnuje porodicu, ali joj se nije dalo. Vratila se na vrata svoje sudbine. Ksenija i ja smo se čule tri dana pre nego što će se to desiti. Ona me je zvala, ležala je u krevetu i rekla: „Nešto mi nije dobro, stvarno se osećam loše. Ovaj (Filip) me opet smara, hoće da se pomirimo, ne znam više šta da radim", započinje priču Indira, koja se trudila da pokojnoj pevačici daje majčinske savete.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

"Rekla sam joj: „Moraš da odlučiš sama šta hoćeš. Ti zaslužuješ da imaš porodicu, decu i čoveka koji te zaslužuje“. A ona mi kaže: „Ja to sa Filipom ne mogu da ostvarim. On je mlađi od mene“. U njenom životu je u tom momentu postojao još jedan muškarac, koji je je bio zainteresovan za nju. Dečko je bio vrlo obrazovan i fin i želeo je sa njom zajednički život. Međutim, ona se nalazila između dve vatre. Nije znala s kim da bude. Taj dečko je bio ozbiljan, obrazovan, imao je svoj biznis, bio je prava prilika", otkriva Indira i dodaje:

"Pitala me je: „Šta misliš, šta ja treba da radim u životu?“. Rekla sam joj: „Ti treba u životu da se smiriš.“ Ona je volela decu, volela je životinje. Rekla sam joj i to da treba da peva i, kada nađe dobrog čoveka, da se za njega uda, osnuje porodicu. „Ja bih to volela“, rekla mi je."

Radićeva je sa nama podelila i svoje sumnje u vezi sa kobnom večeri u martu 2010. godine, kada je Kseniju ubio tadašnji dečko Filip Kapisoda, a potom sebi oduzeo život.

PRODAT KSENIJIN UKLETI STAN: Mesto STRAVE godinama niko nije želeo da kupi!

"Mora da se pazi s kim se ulazi u vezu. Takve kobne stvari se dese u trenutku. Varnice koje sevnu u trenutku, taj bes, to ludilo. To je pomračenje svesti. I ako imaš mogućnost u tom momentu da napraviš neko zlo, ti ćeš ga u tom momentu napraviti, što nikako nije dobro. Eto, to se desilo sa njima u trenutku kada su se našli u njenom stanu. Verovatno su prethodile neke rasprave, svađe. Možda je ona njemu rekla - ja više sa tobom neću, kraj, a on to nije mogao da podnese. Mi ne možemo da znamo šta se tačno desilo, ali svaka žena treba da pazi s kim ulazi u vezu, ali i kako je raskida", kaže Indira Radić.

(Alo/D.Panajotović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track