INSISTIRAO DA JE UPOZNA: Natašin BIVŠI odlepio za Topalkovom ćerkom Helenom!
Foto: Damir Dervišagić

Baš mu se dopala

INSISTIRAO DA JE UPOZNA: Natašin BIVŠI odlepio za Topalkovom ćerkom Helenom!

Stars -

Bivši dečko Nataše Bekvalac bacio je oko na Helenu Topalović, ćerku pevača Milana Topalovića Topalka.

Kako kaže izvor blizak manekenu, Vlada Vuksanović i Helena Topalović su se upoznali pre nekoliko meseci, a onda su se i zapratili na društvenim mrežama, gde svakodnevno razmenjuju poruke i lajkuju jedno drugom fotografije.

"Vladi se mnogo dopala Helena. Insistirao je da ga zajednički prijatelji upoznaju sa njom. Nekoliko puta su izašli zajedno u grad i on je priznao drugarima da mu se Helena baš dopala", otkriva dobro obavešten izvor.

Izvor je dodao da Vladi ipak malo smeta to što se Helena previše medijski eksponira.

"Vlada nikad nije voleo da se pojavljuje u medijima ni kada je bio sa Natašom Bekvalac u vezi. Uvek se trudio da njegovo ime ne osvane na naslovnim stranama tabloida, jer mu takav imidž nije imponovao. Kada je shvatio da bi i sa Helenom mogla da mu se desi ista situacija, rešio je da povuče ručnu i da još malo ispita teren. Njih dvoje se sada svakodnevno dopisuju, ali još nisu ozvaničili vezu", dodaje izvor i otkriva da ni Helena nije imuna:

"Vlada je izuzetno duhovit dečko, uvek je doteran i sređen, vodi računa o svakom detalju kada je reč o njegovom izgledu i to se Heleni posebno dopalo. Priznala je da bi volela da bude sa njim, jer nikada nije imala pored sebe takvog muškarca", otkriva izvor.

Svi Helenini bivši

Pored toga što je postala poznata kao ćerka folkera Milana Topalovića Topalka, Helena je i te kako poznata po svojim burnim ljubavnim vezama. Njena prva i najduža veza bila je sa Jocom Stefanovićem, sa kojim je bila godinu dana. Nakon toga je započela vezu sa njegovim kolegom Slobom Vasićem. Nekoliko meseci je bila u ljubavnom odnosu sa pevačem, a ubrzo nakon toga šuškalo se da je folker jednom i pretukao, što je par kasnije demantovao. Ipak, veza je brzo pukla, a Helena je ubrzo pronašla zamenu. Topalkova ćerka bila je u vezi sa voditeljem Vladimirom Stanojevićem, pevačem Milošem Vujanovićem i drugima.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track