INTERNACIONALNI RIJALITI: Ekskluzivno! U Parove ulazi tamnoputi Kem
Foto: Happy.rs

BIĆE ZANIMLJIVO

INTERNACIONALNI RIJALITI: Ekskluzivno! U Parove ulazi tamnoputi Kem

Stars -

Produkcija je još jednom uslišila želje učesnika rijalitija "Parovi".

Na izričit zahtev pevačice iz Hrvatske Slađe Petrušić, u vilu večeras ulazi afroamerikanac Kem, inače igrač američkog fudbala u Srbiji.

Simpatični momak iz Memfisa, nema dileme, vrlo brzo će pobrati simpatije učesnika rijalitija, ali i milionskog auditorijuma.

- Ja sam Kem, igrač američkog fudbala. Dolazim iz Memfisa u Saveznoj državi Tenesi - skroman je na predstavljanju bio Kem.

Koji je glavni cilj tvog ulaska u rijaliti?- Moj cilj je da se svima predstavim onakvim kakav jesam. to je to, iskreno i otvoreno.

Da li voliš i pratiš rijaliti programe?- Da, u Americi sam ih dosta gledao. Sada kada sam u Srbiji pomno pratim "Parove".

Ko je tvoj omiljeni učesnik u "Parovima"?- Slađa - kao iz topa je odgovorio Kem uz neizbežan zavodnički osmeh.

Da li se imao prilike da je upoznaš?- Ne, ali se veoma radujem ulasku u vilu i činjenici da ću je konačno lično upoznati.

Šta naša brojna publika može očekivati od tebe? Kakav je Kem privatno?- Mlad sam, energičan, volim da se zabavljam, da idem i pravim zabave.

A šta očekuješ od sebe?- Očekujem da budem onakav kakav sam uvek, bez foliranja, pravi ja. Dobra sam osoba i nadam se da će se u to svi uveriti - rekao je novi učesnik Kem na kraju razgovora.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 5: Najlepše žene svih sezona "Parova"!

(Happytv.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track