IRNES DIVJAN (12) NA VISINI ZADATKA: Nisi napredovao, jer nema dalje! Ti si izgrađen pevač!
Foto: Printskrin

Pinkove zvezdice

IRNES DIVJAN (12) NA VISINI ZADATKA: Nisi napredovao, jer nema dalje! Ti si izgrađen pevač!

Stars -

Irnes Divjan (12) iz nedelje u nedelju žiri i publiku oduševljava svojim pevanjem, a večeras se predstavio pesmom grupe Bjelo dugme "Ako možeš da zaboraviš".

Samo što je zapevao, žiri je podigao svoje stolice i tako mu dao svih pet glasova.

"Bravooooo!" vikala je Goca Tržan kada je Irnes otpevao pesmu. Ona je i tokom njegovog pevanja isticala koliko je takmičar neverovatan.

"Ja sam odrastao uz ovu muziku, uživao sam. Toliko si me dočarao, ostavio si onaj osnovni cilj, da me pogodiš u srece" rekao je Hari a sa njim se složila i Leontina.

"To je pod punim gasom. Kao da si se napunio nekom energijom pa to samo puca, puca.. bio si jači od pesme! Meni se top dopalo".

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Ti si kao i uvek na visini zadatka. Uvek biraš sjajne pEsme i to jedan od kvaliteta. Zašto se više ne prave ovakve pesme? Ti to pevaš, dereš, baš kako treba! Dobio si nešto muški, baš! Sjajn si. Jako volim to što radiš", ispirčala je Goca.

"Ti si meni jedan od retkih koji nije napredovao jer nema dalje! To je sve postavljeno, ti si izgrađen pevač!" istakao je Milan Stanković i dodao da je uživao baš kao i Hari.

"Pridružujem se čestitkama i divnim komentarima. Sve zaslužuješ u superlativu. Velika plusčina za tebe" navela je Jelena Tomašević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track