ISKRENI TOPALKO: Ne dam ćerki da bude pevačica
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

Pevač ne želi da Helena ide njegovim putem

ISKRENI TOPALKO: Ne dam ćerki da bude pevačica

Stars -

Njoj je izbrisan taj gen. Dosta su dva pevača u kući, treći nam ne treba. Ona se opredelila za novinarstvo, a to će i studirati

Milan Topalović Topalko zadovoljan je svojim žiriranjem u šouu „Neki novi klinci“.Pevač poručuje da će biti uz svih deset superfinalista koji će se 26. juna boriti za pobedu. On i pored toga što su ga ta deca oduševila, kaže da ne bi voleo da njegova ćerka zapeva.Na početku razgovora za Kurir Topalko sumira utiske iz popularnog takmičenja.- Bilo mi je mnogo lepo u ulozi žirija. Čast mi je što sam imao priliku da slušam talentovanu decu. Ipak, kada bi mi neko ponudio da ponovo budem u žiriju, dobro bih razmislio. Teško mi pada kada moramo da odlučimo da neko dete ne može da ide dalje.Da li ti je nekad došlo da ustaneš i napustiš emisiju?- Prošlo nam je svima to kroz glavu, i to više puta.Šta bi radio kada bi se tvoja ćerka Helena prijavila za pevačko takmičenje?- Ne, Helena neće biti pevačica. Njoj je još odavno izbrisan taj gen. Dosta su u kući dva pevača, treći nam ne treba. Moja ćerka se opredelila za novinarstvo i to će studirati.

Ipak, ona je popularna. Stalno je u novinama.- Smeta mi što je Helena u medijima. Nije joj tu mesto, ali šta ja mogu kad to tako ide. Ne voli to ni ona.Kako ti je u braku s Vesnom? Malo-malo, pa se čuje priča da se razvodite.- Sa ženom sam u odličnim odnosima. Voleo bih da svako ima brak kao što je moj - fantastičan. To mogu da potvrde svi moji prijatelji koji nam dolaze u kuću.Čujem da snima pesmu?- Ona vikendom peva na svadbama u Crnoj Gori. Ali rešili smo da snimi singl, dosta je bilo da radi za haljinu, cipele i parfem. Priča se da si nedavno ispalio jednog druga za svadbu, što ti je ozbiljno zamerio?- Na dan njegovog venčanja pevao sam na svadbi u Šapcu. Posle toga, trebalo je da idem na njegovu svadbu, ali sam zaboravio. Kada sam završio svirku, krenuo sam za Beograd, pa sam se sa pola puta vratio u Šabac da članovima mog benda odnesem nešto što je ostalo kod mene. Seo sam s njima u restoran da večeramo, lagano došao kući, legao i sutradan sam se setio. Nisam imao obraza da mu se izvinim telefonom. Ako mi se javi, znaću da mi je oprostio.

PonosNOLE ME JE NAGRADIO ZA SAV TRUDNedavno si dospeo u žižu javnosti kada je Novak Đoković pevao tvoju pesmu.- Nije moglo ništa lepše da mi se desi. To je kao nagrada za sav trud koji sam uložio u ovo što radim. Šta da kažem, osim da mu zahvalim do neba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track