ISPOVEST INDIRE RADIĆ: Htela sam da umrem kad mi je muž oteo sina!
Foto: Story/Andreja Damnjanović

Intervju

ISPOVEST INDIRE RADIĆ: Htela sam da umrem kad mi je muž oteo sina!

Stars -

Indira Radić ne staje s poslom! Pevačica je od letos preokupirana promivisanjem poslednjeg albuma „Mnogo si se promenio“, koji joj je uradio njen sin Severin.

Iako ne voli da se eksponira u medijima, pevačica je otvorila dušu u intervjuu za Kurir Stars.- Prezadovoljna sam kako mi prolazi CD i cilj mi je da se pesme koje su se izdvojile, poput „Mnogo si se promenio“, „Niko nije savršen“ i „Takav kakav si“, doživotno pevaju.

Foto Andreja Damnjanović/Story
Foto Andreja Damnjanović/Story

Koja pesma ti je donela najviše novca?- Ne pevam za bakšiš, niti radim svadbe. Uglavnom pevam koncerte u halama i diskotekama. Najčešće radim na prodate karte, pa kako prođemo, prošli smo. Tvoje kolege najviše para zarade baš na romskim svadbama.- To nije moj stil. Nisam imala ni prilike, ni mogućnosti, ni vremena za takve proslave. Nisam naučena da radim takvu vrstu nastupa. Radim sale, stadione, dvorane i diskoteke po Evropi, Americi, Australiji...

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

INDIRA RADIĆ: Stižu mi fotografije muških polnih organa! Da li si razmišljala da napraviš koncert u Areni?- Svaki pevač to želi, ali za Arenu je potreban jak sponzor. Nijedan pevač ne može da se usudi da sam to sve isfinansira. Zašto bih ja dala stan od 50.000 do 100.000 evra i šta sam dobila od toga? Jedini koncert u Beogradu održala sam u Hali sportova. Imala sam oko 6.000 ljudi. Čak ni tad nisam zaradila nego sam dodala novac i platila da bih imala video s koncerta. Misliš li da te ljudi u Srbiji bojkotuju?- Uglavnom radim dijasporu. Veća sam zvezda tamo nego u Srbiji. Izdigla sam se iznad toga inače bih pukla. Najvažnije mi je da uz moje pesme "Zmaj", "Lopov", "Moj živote", "Ljubav kad prestane", "April" i mnoge druge žive sve generacije. Džaba ti karijera ako nemaš pesmu da ostane posle tebe. Ja sam ponosna na sebe! Veoma si bliska sa sinom, kojem si prepustila svoju karijeru. Nije uvek sve bilo tako bajno, jer ti ga je bivši muž oteo.- Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni. Kod mene je i dan-danas. Te stvari su iza mene, ne bih volela da se prisećam.

Zbog čega si odlučila da posle 15 godina napustiš „Grand produkciju“?

- Nisam ja odlučila. Moj sin, koji je i moj muzički producent, rekao je: „Pošto si mi dala odrešene ruke da vodim tvoju karijeru, smatram da moraš da promeniš apsolutno sve. Publika zaslužuje da uradiš nešto novo.“ To sam i uradila. Izdala sam album za „Siti“, ali sam nezavisna jer jedini doživotni ugovor imam s publikom. S Pinkom sam se dogovorila da reklamiraju moje pesme i to je to. Nikakvi rijalitiji i drugi projekti ne dolaze u obzir.

O napuštanju „Granda“MOŽE POPOVIĆ BEZ JEDNE INDIRE!Kako je Saša Popović reagovao kada si mu saopštila da ga napuštaš?- Saša je mnogo zauzet. Tada je pravio svoju televiziju i bio je u gužvi. Moj odlazak je normalno prihvatio. Možda mu privatno nije bilo svejedno jer sam tolike godine bila kod njega, pa sam otišla u rivalsku kuću. Ali sigurna sam da jedna Indira Radić neće faliti „Grandu“, stalno se rađaju novi pevači. Koga nema bez njega se može.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track