ISPOVEST JELENE ROZGE: Istina uvek izađe na videlo, moje zdravlje je narušeno!
Foto: Kurir

Bolest!

ISPOVEST JELENE ROZGE: Istina uvek izađe na videlo, moje zdravlje je narušeno!

Stars -

Povodom svetskog dana bolesti štitne žlezde, koji je obeležen u sredu 25. maja, Jelena Rozga je otkrila da već deset godina ima problema s tom žlezdom. Smatra to najdužom bitkom u svom životu premda joj sve ostalo ide baš onako kako treba.

"Ja imam problema sa štitnom žlezdom već deset godina zato što sam preveliki emotivac. A u ovom poslu treba biti malo jači nego što sam ja", rekla je Jelena za RTL.Jedna od najpopularnijih hrvatskih pevačica na sceni je gotovo 20 godina, ali to ima svoju cenu. "Da, zbog toga je i moja štitna žlezda i moje zdravlje narušeno. Ja sam već deset godina na hormonskoj terapiji, Eutiroxu 75 miligrama, ali dobro. Još sam ispod 100, dobro je", kaže Rozga.

Pevačica dodaje da o tome govori otvoreno kako bi podstakla druge devojke na iskrenost prema sebi i prema drugima. Kaže da ne voli da glumi: "Najgore je varati svoju publiku i nema potrebe za tim. Nekako uvek istina izađe na videlo."Otkrila je i šta joj najteže pada: "Ja sam od onih koji ne podnose nepravdu i ljudsko zlo. Na to sam alergična. Stvarno sam alergična. Ali nekako to sam ja."

(RTL)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track