ISPOVEST SINA PEVAČICINOG LJUBAVNIKA: Saška Karan je opelješila mog oca!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Printscreen FB

Petar Dimitrijević tvrdi da je pevačica običan prevarant

ISPOVEST SINA PEVAČICINOG LJUBAVNIKA: Saška Karan je opelješila mog oca!

Stars -
Petar Dimitrijević kaže da se učesnica „Parova“ samo pravi fina i moralna, a zapravo je prava sponzoruša, koja je posle tri godine veze ostavila njegovog oca bez ičega

Sin bivšeg ljubavnika Saške Karan Petar Dimitrijević tvrdi da je pevačica običan prevarant i sponzoruša, koja je njegovog oca Nikolu, s kojim je bila u vezi početkom devedesetih, ojadila i sve mu uzela.Karanova i Nikola Dimitrijević bili su ljubavnici od 1987. godine. Tada je njegov otac bio u braku, ali su mu roditelji imali krizu i živeli su odvojeno, pa je Nikola započeo vezu sa Saškom.- Mamina i tatina veza je bila nestabilna, rastali su se, ali se nisu razveli. Majka je živela u Vukovaru, a sestra je živela s tatom. Tada se ja još nisam bio ni rodio. Otac je otvorio restoran u mestu koje se zove Sefkerin. Saška je pevala u njegovom restoranu, a živela je u iznajmljenom stanu koji je plaćao moj otac. Tata mi je pričao kako je Saška non-stop izvoljevala, tražila nov nameštaj za stan, garderobu. Nikad joj ništa nije odgovaralo, stalno je tražila više, a on joj je sve kupovao. Ona ništa nije trošila od svog honorara, već je moj tata svoju zaradu trošio na njenu garderobu, šminku, a takođe je skupljao pare za njene pesme - priča Petar za Stars i dodaje da je očeva i Saškina veza trajala tri godine.

- Možda bi trajala i duže da posao s kafanom nije zapao u krizu. Počele su ratne godine, bilo je sve manje para, sve manje gostiju. I onda je Karanova samo jednog dana rekla tati da raskidaju, a zatim se pokupila i otišla. Međutim, tu nije bio kraj. Posle nekoliko dana se vratila i uzela sav nameštaj iz stana, garderobu, odeću, nakit. Sve ono što je on kupio. Nikada više mu se nije javila. Tata ju je svuda tražio, ali bezuspešno. Kasnije su se on i mama pomirili, počeli da se viđaju, ja sam se rodio, tata se vratio u Vukovar i digao ruke od Saške - kaže Dimitrijević i naglašava da bi ova priča ostala neispričana da Karanova nije ušla u „Parove“ i tamo se, prema rečima njegovog oca, pravila fina i moralna.- Pobesneo je kad je video kako se u „Parovima“ predstavlja kao dama, iznad svih, svima morališe, a zapravo je prevarant i sponzoruša - rekao nam je Petar Dimitrijević.

Šta kaže druga stranaSaška se ne seća ljubavnika, ali muž sumnjaPovodom priče Petra Dimitrijevića o vezi njegovog oca Nikole i Saške Karan i optužbi da mu je uzela sve, pozvali smo pevačicu, koja je celu situaciju okrenula na šegu i sprdnju.- Šta mi napričaste?! Ja se tog čoveka ne sećam, ali izgleda da sam toliko opasna. Bila sam mnogo lepa i mnogi nisu mogli da mi odole, eto volela bih sad da ga vidim jer ne znam o kome je reč - rekla je Karanova za Stars.Međutim, Saškin muž Aleksandar Gazivoda pomalo je sumnjičav:- Možda je to stvarno istina i ja vas molim da sve do tančina ispitate. Ko zna šta je ova moja žena radila. I mene je upropastila, pa ćutim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track