ISPOVEST ZBOG KOJE SU SVI ZANEMELI: Aleksandra Subotić nakon porođaja prošla kroz pravi pakao!
Foto: Printskrin

Nije znala šta je snašlo

ISPOVEST ZBOG KOJE SU SVI ZANEMELI: Aleksandra Subotić nakon porođaja prošla kroz pravi pakao!

Stars -

Aleksandra Subotić, devojka čiji život ni malo nije jednostavan, otkrila je da je nakon porođaja prošla kroz vrlo teške trenutke.

Naime, ona je sa 17 godina rodila ćerku Magdalenu, a pošto u tim trenucima nije bila u dobrim odnosima sa majkom Ljubom Pantović, a otac deteta, Aleksandar Čabarkapa je bio u zatvoru, nije znala šta ju je snašlo.

Ona je u svojoj ispovesti u rijalitiju "Parovi" otkrila detalje koje do sada niko nije znao.

"Najteži period u mom životu, tačnije, trenutak koji sam teško prihvatila je kada sam se porodila i kad sam dobila moju ćerku. Naime, meni je bilo teško da ću ja, kao ja, imati neku obavezu za čitav život.Prvo gledam da li je moguće da ću ja morati o nečemu da brinem čitav život. Meni je bilo teško prvo što je u tom trenutku moj otac u zatvoru, tačnije, 15 dana nakon mog porođaja je uhapšen. Sa majkom nisam bila u dobrim odnosima, sa Srboljubom sam bila u ite kako lošim odnosima. I jednostavno, ostala sam sama kući sa detetom", rekla je Aleksandra.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Ona je otkrila i šta joj je najteže palo u tim trenucima:

"Meni je bilo teško da prihvatim da ću ja morati da odgajam nešto, da se budim na tri sata, da to zavisi od mene. Ja sam ostavljena kao sama na svetu! Opet, bila je zima, opet moram da kažem da sa Srboljubom nisam bila u dobrim odnosima, da mi je gasio grejanje, to mi je ostalo teško, to smrzavanje sam doživela traumatično. Nisam znala šta ću sa detetom. Iskreno, zahvalila bih se komšiluku koji mi je izašao u susret jer ja ono dete nisam znala da uzmem u ruke. Em što sam ja to morala psihički da prihvatim, em što sam u tom trenutku nekako bačena."

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Aleksandra je otkrila da u tim trenucima nije bila spremna na sve što ju je snašlo, pogotovo ne na to da se sama stara o bebi.

"Hajde da ja moram da se staram sama o sebi, ja bih otišla kod drugarice, i spavala kod nje i tako dalje. Ali ja u tom trenutku dobijam obavezu koju ja moram da prihvatim. Jednostavno, na neki način nisam bila spremna na to. Ja sam tu trudnoću kao trudnoću doživela kao nešto što će da prođe. Još je meni dete u jednom trenutku bilo u inkubatoru, i tačno kad sam ja dovela to dete kući i kad sam ja trebala da se staram o tome, meni je otac bio uhapšen. On mi je ta dva, tri dana pomogao oko deteta, a onda u jednom trenutku ostajem sama i sa tim detetom. Onda gledam šta dalje i od koga tražiti pomoć.

Ja na početku nisam gledala kao moje dete, ja sam na to gledala kao obavezu koja mi je nametnuta. Ne može da se kaže da nisam volela svoje dete, ali u tom trenutku sam gledala na nju kao na nešto što me sprečava da vodim normalan život.

Trebao mi je jedan period da sve to prihvatim. Sada svoje dete volim najviše na svetu", otkrila je Aleksandra i ovom pričom zbog koje su svi učesnici rijalitija zanemeli.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track