ISTINA O TAMARINOM ZDRAVLJU: Starleta ima tempiranu bombu u telu, svakog časa može nastati problem!
Foto: Printskrin Instagram

Stanje i dalje nije stabilno

ISTINA O TAMARINOM ZDRAVLJU: Starleta ima tempiranu bombu u telu, svakog časa može nastati problem!

Stars -

Zdravstveno stanje bivše učesnice "Farme" može se pogoršati u svakom trenutku.

Duže od mesec dana svi pomno prate vesti vezane za zdravstveno stanje Tamare Đurić, koja je preživela pravi pakao nakon što je akvafilerom uvećala zadnjicu. Nedeljama se uz pomoć domaćih, ali i inostranih stručnjaka lečila na Vojnomedicinskoj akademiji, a onda je uzela otpusnu listu i prebacila se na privatnu kliniku.

Njeno zdravstveno stanje je trenutno stabilno, ali se može pogoršati u svakom trenutku, otkriva dobroobavešteni izvor blizak Đurićevoj.

"Ceo problem je nastao zbog toga što je hirurg akvafiler pomešao sa još nekim drugim materijalom. On se nije izlio, nego ne mogu skroz da ga izbace, i to pravi problem i dalje. Ostalo ga je još jako malo, ali je to sasvim dovoljno, i iako on trenutno stagnira, svakog trenutka može da se pokrene i da krene opet da pravi problem, a veliko je pitanje da li bi Tamara opet to sve izdržala. Jako je slaba i krvna slika joj je i dalje loša. Došla je do 45 kilograma, što je izuzetno mala telesna težina, i ako bi prestali sa terapijom, a taj materijal opet proradi, može da izazove sepsu ili da pokrene upalni proces ponovo, a pitanje je da li bi ona u tom stanju mogla da preživi. Ukoliko bi u nekoj bliskoj budućnosti bilo potrebno da je ponovo operišu, velika je verovatnoća da totalnu anesteziju ne bi podnela i da je možda ne bi ni preživela. To je razlog zbog kog je ona i dalje hospitalizovana i što leži u bolnici", rekao je izvor i otkrio šta je potrebno da se desi kako bi Tamara bila u potpunosti izlečena.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Njena terapija se sastoji u tome da redovno mora da ide na masaže i na drenaže, a hiperbarične komore su obavezne. One rade po principu da opuste skroz tkivo i da taj materijal popusti i da kroz dren izađe. I kad on potpuno izađe iz njenog organizma, tek tada će zapravo biti zdrava. A dok god je tu, rizično je. Ona uvek kaže da je dobro i pokušava da se na njoj ne vidi koliko je u stvari uplašena, jer ni sama ne zna šta će se dalje dešavati", rekao je izvor.

Tamara je potvrdila da i dalje strahuje za svoje zdravlje, iako se trenutno oseća dobro.

"Ma, sve je okej. Trenutno sam dobro. Naravno, nije lako živeti sa tempiranom bombom u sebi. Kad god mi je hladno, ja pomislim, evo, sad će temperatura, i kreće pakao. Pokušavam da ne razmišljam o tome, ali nije prijatno kad ti non-stop ulaze lekari i proveraju te. Sve me to uznemiri, kao što bi i svakog čoveka. I to je tenzija i stres sasvim dovoljan da mi ne trebaju i spoljni uticaji koji će me dodatno stresirati", objasnila je Tamara.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(Puls)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VRELA I GOLA U PENI: Tamara Đurić objavila snimak na kom VODI LJUBAV sa novim dečkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track