IVAN IVANOVIĆ POSLE PISANJA KURIRA: Priznajem, imam devojku!
Foto: Dragan Kadić

To je to

IVAN IVANOVIĆ POSLE PISANJA KURIRA: Priznajem, imam devojku!

Stars -

Voditelj na koncert Bijelog dugmeta nije poveo Anju, već je došao s roditeljima, koji su ga gledali iz lože

Ivan Ivanović, koji se na koncertu Bijelog dugmeta pojavio kao specijalni gost, potvrdio je pisanje Kurira da ima devojku.Kurir je ekskluzivno objavio vest o novoj ljubavi popularnog voditelja. Međutim, Ivan tada nije želeo da komentariše naša saznanja da je u šestomesečnoj vezi sa 12 godina mlađom Anjom. Ivanovića smo sreli u subotu uveče na koncertu „dugmića“. Došao je sam, i to nam je bilo čudno.- Pa došao sam s roditeljima, oni su otišli na drugi ulaz. A s kim je trebalo da dođem? - upitao je kroz šalu.

Još uvek je krije od javnosti... Ivanova nova ljubav Anja
Još uvek je krije od javnosti... Ivanova nova ljubav Anja

Naš odgovor bio je: „ Pa s devojkom!“- Devojka mi nije tu, a i što bih doveo nju? - odgovorio je voditelj pitanjem na pitanje, ali i mi smo bili uporni.- Znači, imaš devojku?- Tačno je da imam devojku, kao što je i moglo da se pročita u Kuriru - rekao nam je Ivanović.

Bez konkurencijeJA SAM VEĆA ZVEZDA OD „GRANDA“!Ivan je, pre nego se popeo na stejdž s Bregom, otpevao za Kurir refren pesme „Šta ima novo“. Rekli smo mu da je idealan kandidat za „Zvezde Granda“.- Bolje pevam od njih, a plus sam i veća zvezda od „Granda“, tako da nema potrebe da idem tamo - rekao nam je voditelj.

J. Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track