Ivana Peters: Nisam disala dok je Sanja pevala
Foto: Nebojša Mandić

Navija iz Beograda

Ivana Peters: Nisam disala dok je Sanja pevala

Stars -

Autorka srpske pesme, koja zbog obaveza nije otputovala u Stokholm, kaže da veruje u uspeh naše predstavnice na Evroviziji

Autorka pesme „Goodbye“ Ivana Peters zbog obaveza nije otputovala u Švedsku, pa Sanju Vučić podržava iz Beograda.Ona je prezadovoljna kako je izgledao nastup naše predstavnice i veruje da će postići visok plasman u večerašnjem finalu.- Nisam disala dok je Sanja nastupala, niti kad su saopštavali ko se plasirao u finale. Sanja je pojela mikrofon, odvalila je kako je otpevala. Veoma emotivan nastup i koreografija, meni je to sve savršeno izgledalo i zvučalo. Ne mogu da budem potpuno objektivna jer sam emotivno upletena, ali stvarno je bilo na nivou. Očekujem da uđemo u prvih pet, ako ne, onda makar prvih deset, ako budemo i bolji, neću se buniti. Volela bih da sam s njima tamo, ali samo bih im unela nervozu - rekla je Ivana.

Oduševili Evropu. Sanja sa pratećim vokalima
Oduševili Evropu. Sanja sa pratećim vokalima

Pored nje, i većina njenih kolega pratila je drugo polufinale i svi su bili prezadovoljni Sanjinim nastupom. Vučićevu su bodrile Marija Šerifović, Bojana Stamenov, Nataša Bekvalac, Sara Jo, Kaja, ali i Dragan Kojić Keba.- Scena je tamna, ali je zato Sanja svetla. Bravo za interpretaciju - napisao je Keba na Fejsbuku.I Jelena Karleuša je pozvala fanove da podrže Sanju, iako je prilikom njenog izbora za našeg predstavnika izjavila „Moje saučešće Srbiji“.- Svi uz našu Sanju - napisala je na Tviteru.K. L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track