IZA KULISA PINKOVOG FESTIVALA Dara Bubamara: Željko Šašić me je molio za oproštaj!
Foto: Dragan Kadić

Ovo niste imali prilike da vidite tokom televizijskog prenosa

IZA KULISA PINKOVOG FESTIVALA Dara Bubamara: Željko Šašić me je molio za oproštaj!

Stars -
Bubamara se po završetku manifestacije pomirila sa Šašićem, jer se uverila da se iskreno pokajao za sve uvrede koje je mesecima upućivao na njen račun
1 / 5 Foto: Dragan Kadić

Dara Bubamara, koja je na drugom Pink mjuzik festivalu osvojila najveći broj glasova publike za pesmu „Žena zmaj“, posle pobede prihvatila je ruku pomirenja koju joj je Željko Šašić pružio.Pored ružnih reči koje su jedno drugom prethodnih meseci upućivali putem medija, konačno su zakopali ratne sekire kad je pevač svojoj koleginici tokom glasanja izvođača dao poen, a kasnije joj prišao i čestitao na pobedi.

Izvinio se...  Željko Šašić
Izvinio se... Željko Šašić

Prema Darinim rečima, ona je spremna da obnovi prijateljski odnos s pevačem.- Šašić je imao zle namere u smislu da mi je dao glas, a uporedo je namigivao kolegama. Glumio je šmekera! Negde ga je verovatno peklo to što sam prema njemu bila dobra kad sam ga svojevremeno vodila na australijsku turneju i plaćala mu sve iz svog džepa. On je pokazao svoje pravo lice, da je dobar čovek i da se iskreno pokajao, pa me je molio da mu oprostim. Tek sad sam pobednica u pravom smislu, tako da sam mu oprostila za sve uvrede - ispričala je Dara.Novosađanka je prihvatila izvinjenje i od Jelene Maćić, pa je nakon svih uvreda odlučila da povuče tužbe koje je podnela protiv nje.- Kad mi je Jelena prišla, zamolila sam je da me ostavi na miru. Pričala mi je da je glupo da se svađamo jer se poznajemo 20 godina, da me voli i poštuje. Kad sam joj stavila do znanja da je ona mene prva popljuvala, molila me je da zaboravimo na sve i da se pomirimo. Pružile smo jedna drugoj ruku i slikale se - zaključila je Bubamara.Pozvali smo Šašića i Maćićku, ali su oni bili nedostupni za komentar.

Škorićeva zapretila novinaru: Mali, završićeš u Urgentnom!Mira Škorić još jednom je pokazala svoju bahatost kada je nakon završetka festivala nasrnula i pretila batinama novinaru Pinka Nemanji Vujičiću.Naime, pevačica je mislila da joj je on nešto dobacio, pa mu je prišla i u pravcu njegove glave zamahnula statuom koju je imala u ruci.- Mali, razlupaću ti glavu i lobanju! Završićeš u Urgentnom centru! Alo, bre, znaš li ti ko sam ja - vikala je Škorićeva.Međutim, dok je dečko pokušavao da joj objasni da nije ništa rekao, ona je opet krenula prema njemu da ga udari, ali ih je nekoliko ljudi razdvojilo i odvuklo Miru napolje.

Piće za mladiće: Đus nudio sto evra za flašu žestinePijani Đus nudio je konobaru 100 evra za flašu žestine. Ovaj mu je dao piće, ali nije hteo da uzme novac. Reper se sve vreme nije odvajao od flaše, pa je pravio probleme gde god je stigao. Zbog toga su ga iz produkcije nekoliko puta opomenuli, pa se na kraju smirio.

Ups: Martini ispala bradavicaMartini Vrbos je neprimetno ispala bradavica iz dekoltea. Dok je pevačica sedela i pričala s kolegama, nije ni primetila da joj se sako pomerio u stranu, a grudi izletele van. Kad je primetila da svi gledaju u njeno poprsje, pocrvenela je u licu i vratila sve na mesto.

Poklon od dečka: Ćeranićka dobila haljinu od DašićaMilena Ćeranić pohvalila se kolegama da je haljinu za festivalski nastup dobila od svog dečka Vladimira Dašića. Prema rečima nekih pevačica, crnogorski košarkaš je za toaletu iskeširao 1.500 evra, koju je, po njenoj želji, naručio u inostranstvu. Pevačica je ovaj skupoceni poklon ponosno nosila i pozirala u svakom uglu studija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track