IZA KULISA SPEKTAKLA U ARENI: Bora učio pesmu, Lukas dremao!
Foto: Damir Dervišagić

Ovo niste videli

IZA KULISA SPEKTAKLA U ARENI: Bora učio pesmu, Lukas dremao!

Stars -

Dok su čekali svoj red da izađu na scenu na koncertu „U čast Tomi Zdravkoviću“, neki pevači su obnavljali gradivo, neki se odmarali, dok su pojedini žeđ gasili viskijem i vinom

Trideset pevača iz bivše Jugoslavije okupilo se pre dve večeri u Kombank areni na koncertu „U čast Tomi Zdravkoviću“. Osim što su se zajedno sa 20.000 ljudi prisetili njegovih hitova, oni su se i ludo zabavljali iza scene.

Ali bilo je i onih koje je stigao umor, pa su i zadremali. Jedan od njih je i Aca Lukas, koji je uz pomoć viskija pokušao da ostane budan, ali su mu kapci ipak padali. Brzo se trgnuo, skočio na noge i razbudio se, posle čega je prodrmao i celu Arenu. Kad je završio posao, Lukas je poleteo ženi Sonji u zagrljaj.

Za razliku od njega, Bora nije spavao, već je obnavljao tekst pesme „Umoran sam od života“, koju je izveo te večeri. On se nije odvajao od papira s rečima ovog Tominog velikog hita.

Haris Džinović i Dragan Kojić Keba su baš ogladneli, pa su jedva dočekali da nešto prezalogaje. Severinin svekar nije odoleo da ne popije koju rakijicu, dok je Aco Pejović nekoliko stolova dalje od njega cirkao vino.

Mile Kitić, koji je poslednji nastupio na boemskoj večeri, strpljivo je čekao svoj red, a višak slobodnog vremena trošio je na razmenjivanje nežnosti sa ženom Martom Savić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track