IZABRALA PRSTEN, SADA JE NA REDU OLTAR: Evo gde i kada će se UDATI Goga Sekulić
Foto: Luka Šarac

Svadba

IZABRALA PRSTEN, SADA JE NA REDU OLTAR: Evo gde i kada će se UDATI Goga Sekulić

Stars -

Poznata pevačica Goga Sekulić do ušiju je zaljubljena u svog dečka Uroša Domanovića, za koga će se uskoro udati. Budući mladenci uveliko biraju prstenje, a građansko venčanje će biti organizovano u Cirihu, dok će slavlje za porodicu par napraviti na proleće u Beogradu.

"Goga je presrećna i blista poslednjih dana. Uroš i ona su razgovarali o venčanju i to će se dogoditi u narednom periodu. Već biraju prstenje po zlatarama.

GOGA SEKULIĆ SE USKORO UDAJE: Izabrala burmu!

Goga je zamislila kakvu burmu želi, pa obilazi dosta zlatara kako bi našla to što hoće. Za nekoliko nedelja će pred matičarem u Cirihu sklopiti građanski brak", priča Gogina prijateljica i dodaje:

"U Švajcarskoj će se samo venčati u pratnji svedoka, a manje slavlje za porodicu i bliske prijatelje će napraviti na proleće u Beogradu. Njih dvoje kao da su stvoreni jedno za drugo i ne skidaju osmeh sa lica, što pokazuje koliko su zaljubljeni."

Pozvali smo Gogu kako bi prokomentarisala drugaričine tvrdnje.

"Ne želim da komentarišem kako nešto ne bih urekla. Reći ću vam da sam zaljubljena, da sam srećna i nadam se da će tako i ostati", kratko nam je poručila pevačica.

Podsećanja radi, ovo je prvi dečko kojeg je Goga Sekulić predstavila javnosti nakon što je pre tri godine izgubila supruga Igora Ramovića. Goga se za Igora udala u maju 2013. godine, a samo dva meseca nakon venčanja Igor je preminuo od raka debelog creva. Pevačica je dugo bila povučena i nije želela da izlazi, međutim, kada je upoznala Uroša, počela je drugačije da gleda na život.

Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

(Alo/E.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track