IZBORIO SE: Madžgalj se oporavlja, ne ide na drugu operaciju
Foto: Damir

Poslušan pacijent

IZBORIO SE: Madžgalj se oporavlja, ne ide na drugu operaciju

Stars -
Lekari su zadovoljni Madžgaljevom željom da se oporavi, što im u velikoj meri olakšava brigu, jer je poslušan pacijent

Glumac Marinko Madžgalj (36), koji je pre dve nedelje zbog problema sa pankreasom hitno operisan u Kliničko-bolničkom centru na Bežanijskoj kosi, za sada je izbegao drugu operaciju.

Kako tvrdi izvor blizak glumcu, njegovo stanje je stabilno i čeka se konzilijum koji će odlučiti na koji način će se Marinko dalje lečiti.

"Prema lekarskim prognozama, neophodna je bila još jedna operacija, ali je bilo potrebno da se glumac oporavi od prethodnog zahvata. S obzirom na to da je njegovo stanje sada stabilno i da se Marinko mnogo bolje oseća, lekari kažu da za sada ne mora na drugi hirurški zahvat. Čeka se sada da konzilijum lekara odluči na koji način i pomoću kojih lekova će se Madžgaj lečiti. Takođe, treba da stigne i patohistološki nalaz, na osnovu koga će biti utvrđena dalja terapija. Marinka je u bolnici svakodnevno posećivala verenica Lana", priča izvor blizak Madžgalju.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Madžgalja nije napustila harizma, pa je tako čitav tim lekara zadovoljan u kojem smeru se odvija njegov oporavak. Kako mu bolnički dani ne bi teško pali, prijatelji su mu doneli televizor, pa je glumac gledajući program prekratio vreme. U trenucima kada Lana nije bila uz njega, Madžgalju je značila podrška cimera iz sobe.

Kako bi brinula o svojoj jačoj polovini, markatna glumica je uzela odmor na javnom servisu Crne Gore, gde je zaposlena, i vreme provodi u Marinkovom stanu u Beogradu. Prema našim saznanjima, lekari su zadovoljni Madžgaljevom željom da se oporavi, što im u velikoj meri olakšava brigu, jer je poslušan pacijent.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track