IZMEĐU DVE VATRE: Kežman upoznao novu devojku s bivšom ženom
Foto: Marina Lopičić

Fudbaler kao mirotvorac

IZMEĐU DVE VATRE: Kežman upoznao novu devojku s bivšom ženom

Stars -
Mateja spojio Taru i Emiliju na Kopu, gde se odmara s decom i novom izabranicom

Mateja Kežman je u jednom restoranu na Kopaoniku upoznao sadašnju devojku Taru Šumonju s bivšom suprugom Emilijom.Bivši fudbaler je na najpoznatije skijalište u Srbiji došao pre Nove godine s troje dece - Lazarom, Aleksandrom i Jakovom, kao i s devojkom, koju su klinci odmah prihvatili. Kako Kurir saznaje, Emilija je na planinu došla pre nekoliko dana kako bi bila s decom dok su na raspustu.Kako otkriva naš izvor s lica mesta, Kežman je s Tarom sedeo u jednom lokalu kad je naišla Emilija. Ona je sela za drugi sto, ali je Mateja insistirao da pređe kod njih.

- Emiliji ni na kraj pameti nije bilo da će upoznati devojku bivšeg muža. Kad je sa sinom došla u restoran u kojem inače doručkuju, imala je šta da vidi - Kežman je sedeo s Tarom. On je ustao, prišao joj i zamolio je da se pozdravi s njegovom izabranicom. Njegova bivša žena je to prihvatila i rukovala se s njom. Malo su proćaskale, a potom se ona vratila na svoje mesto - priča nas izvor i dodaje da Emilija nimalo nije bila ljubomorna:

- Ona je u poslednje vreme s njim stvorila pravi prijateljski odnos, prvenstveno zbog dece. Emilija je sada srećna u ljubavi, a sa svojim dečkom je bila na zimovanju na Zlatiboru, dok je Novu godinu dočekala s njim u Beogradu.Tim povodom pozvali smo Mateju i Emiliju, ali nisu odgovarali na naše pozive. Podsetimo, Kurir je pre godinu dana jedini uslikao bivši bračni par kako s decom zajedno zimuje na Kopu, a letos je na Adi Bojani zatekao Kežmana s decom i novom devojkom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track