IZNENAĐENJE: Nataša krila od ćerke i roditelja da se udala
Foto: Damir Dervisagic

Ni najbližima nije rekla da se venčala

IZNENAĐENJE: Nataša krila od ćerke i roditelja da se udala

Stars -
Bekvalčeva je tek pet dana nakon što je Ljubi Jovanoviću izgovorila sudbonosno „da“ o ovom činu obavestila mamu Miru, tatu Dragoljuba i mezimicu Hanu

Nataša Bekvalac, koja se u januaru u tajnosti udala za rukometaša Ljubu Jovanovića, to je krila i od svojih najbližih.Čak ni njena majka Mira, tata Dragoljub i ćerka Hana nisu znali šta je uradila. Jedine koje su bile obaveštene o ovom činu jesu njene sestre Dragana i Kristina.- Nataša i Ljuba su iznenada rešili da se venčaju, pa su tako na prepad i otišli kod matičara. S njima su bili samo kumovi Dragijana Radonjić Petrović i Ljubin drug. Inače, Nata je Dragijanu uzela za svedoka i na prvom venčanju, sa Danilom Ikodinovićem. Čim su sklopili brak, otišli su na ručak, ali o onome šta su uradili nikome ništa nisu rekli. Progovorili su tek nakon pet dana - govori naš izvor.Pevačica se na tajnovitu udaju odlučila iz samo njoj znanih razloga, a kada su njeni roditelji to saznali, bili su u šoku. Mira i Dragoljub su očekivali venčanje, ali se nisu nadali da će to biti bez njihovog znanja. Hana je s radošću prihvatila vest da joj se mama, koja je zadržala svoje prezime, udala jer se s Ljubom odlično slaže.Pokušali smo da dobijemo komentar od mladenaca zbog čega nikome nisu govorili da će se venčati, ali se oni nisu javljali.Natašin tata se oglasio jedino na jednom portalu.- Svadbe nije bilo, a ja sam srećan što je Nataša u krizi pravih muškaraca našla divnog momka kao što je Ljuba i želim im svu sreću - izjavio je fudbalski trener.Pevačica i rukometaš vezu su započeli pre tri godine, nedugo posle njenog razvoda od Danila Ikodinovića. Nakon nekoliko meseci su raskinuli, ali su se prošle godine pomirili i sada se venčali. Medeni mesec su proveli na Tajlandu.

Vlada MandićNATAŠA SE UDA ZA SVAKOG MUŠKARCA S KOJIM JE UPOZNAMVlada Mandić upoznao je Ljubu i Natašu. On je sa Jovanovićevom novopečenom ženom već nekoliko meseci u otvorenom sukobu. To što su mu zahladneli odnosi s najboljim prijateljem Mandića nije sputalo da mu javno čestita, uz zanimljivu konstataciju.Koga god da upoznam s Natašom on se oženi njom. Drago mi je da je Ljuba uplovio u jednu mirnu luku s jednom kućevnom ženom i pravom domaćicom - sarkastično je rekao Mandić.IkodinovićPRVI MUŽ NEOBAVEŠTENDanilo Ikodinović bio je s Natašom Bekvalac u braku šest godina, tokom kog su dobili ćerku Hanu. Vest o njenom venčanju nije ga pogodila.- Dajte, ljudi, kunem vam se da to ne znam i ne želim da znam. Što manje znam, to je bolje. Pustite te priče - rekao je Ikodinović.Ćazim OsmaniBIVŠOJ ŽELIM SVE NAJLEPŠENakon razvoda s Danilom Ikodinovićem Nataša se upustila u vezu sa Ćazimom Osmanijem.Svojoj bivšoj devojci čestitam na venčanju - kaže Osmani za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track