JADI HANKE PALDUM: Sina sam izbacila iz kuće, ne želim da ga vidim!
Foto: Dragan Kadić

Pokušala da bude stroga prema Mirzadu

JADI HANKE PALDUM: Sina sam izbacila iz kuće, ne želim da ga vidim!

Stars -
Ne mogu više, umorna sam od svega. Mirzada sam izbacila iz kuće. Duša me boli zbog toga, ali nemam drugog izbora, rekla je pevačica

Sarajevska pevačica Hanka Paldum rekla je da je iz kuće izbacila svog sina Mirzada, koji se dugo godina bori sa zavisnošću.

"Ne mogu više, umorna sam od svega. Mirzada sam izbacila iz kuće. Duša me boli zbog toga, ali nemam drugog izbora", rekla je Hanka Paldum.

Sarajevska pevačica ponovo proživljava najteže trenutke jer joj je sin Mirzad Brkić (29) opet završio u policiji. U pretresu automobila u Sarajevu policajci su kod njega pronašli pištolj i paketić heroina.

"Trudim se da ga dovedem na pravi put, ali mi to nikako ne polazi za rukom. Borila sam se i još se borim, ali sad ne želim da ga vidim dok ne ode opet na lečenje. Mirzad nije zlato od deteta i toga sam svesna. Ali ima svojih kvaliteta i sin mi je. Volim ga", govori tužna pevačica.

Nakon što je Mirzad nadrogiran amfetaminima svojim terencem pregazio tri žene na stanici autobusa i teško ih povredio, sud mu je odredio obavezno lečenje. Pevačica ga je poslala na odvikavanje u najbolju nemačku kliniku.

"Dok je bio u Nemačkoj, sve je krenulo nabolje. Radio je i nije bilo nikakvih problema, a zatim se iznenada vratio u Sarajevo zbog devojke. Izgubio je glavu za njom. To je jako burna veza. Stalno raskidaju i mire se", rekla je Hanka.

Pevačica dodaje kako je pokušala da bude stroga, ali i to joj nije pomoglo kod sina. Što god da je radila, kaže, do Mirze nije mogla da dopre. Želi da ponovo ode na lečenje, ali on neće. Mirzad je, kaže pevačica, bio emotivno i drago dete.

"U našoj ulici niko ni jednu ružnu reč o njemu nije rekao. I evo šta je život. Jad i nevolja. Učinila sam sve što je u mojoj moći, pa to bi svaka majka uradila za svog sina, ali dok on sam ne odluči pomoći, ništa ja tu, kao što ste videli, ne mogu da uradim", nemoćno govori “kraljica sevdaha”. Dodaje da za probleme ne želi da krivi društvo, brz način života i poremećen sistem vrednosti, nego će se nastaviti boriti za sina.

"Želim da se Mirzad primi knjige i završi fakultet, a ne da ide u ovom, lošem smeru", zaključila je Hanka.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track