JEDNI SU PRIZNALI, A DRUGI SE TRUDE DA SAKRIJU: Domaće zvezde koje su konzumirale MARIHUANU!
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić, PrintScreen, Instagram

Izabrali put poroka

JEDNI SU PRIZNALI, A DRUGI SE TRUDE DA SAKRIJU: Domaće zvezde koje su konzumirale MARIHUANU!

Stars -

Brojne javne ličnosti, kako iz domaćeg tako iz svetskog džet-seta, uživaju u konzumiranju marihuane. Neki od njih to javno priznaju, neki se trude da to sakriju, a neki su zbog ove, kod nas još uvek nelegalne supstance, imali problema sa zakonom.

Stefan Đurić Rasta

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Reper, koji se nedavno našao u centru skandala zbog napada na voditelja Slobodana Nešovića Loku, putem društvenih mreža javno pokazuje da je strastveni konzument marihuane. I dok je svoje fotografije na kojima se vidi kako puši travu bez problema postavljao da vide svi njegovi fanovi, on se u javnosti bori za legalizaicju ove vrste narkotika.

- Zalažem se za legalizaciju trave, ja sam jedan od tih. U mnogim zemljama sveta to nije tabu tema, ali kod nas jeste. To me opušta i volim da je konzumiram često - rekao je Rasta jednom prilikom.

Tijana Ajfon

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Starleta se nedavno pohvalila fotografijom na kojoj se jasno vidi da konzumira marihuanu, te se pohvalila da u tome iskreno uživa. Inače, pre godinu dana je priznala da je bila primorana da poseti jednu kliniku kako bi dobila savete za "skidanje" sa kokaina.

ŠOKANTNO: Tijana Ajfon objavila snimak na kom PUŠI MARIHUANU

Skaj Vikler

Foto: Dragan Udovičić
Foto: Dragan Udovičić

Đorđe Miljenović, kako mu je pravo ime, u javnosti je priznao da je bio veliki uživalac marihuane, ali da se rešio tog poroka nakon što je shvatio da mu to oduzima kreativnost.

- Nisam licemer i zato ću iskreno reći da sam imao dosta iskustva sa marihuanom, ali mi je vremenom sve to dosadilo. Bilo mi je zanimljivo dok sam bio mlađi, ali marihuana je počela da me smara i oduzima mi dragocenu volju za stvaranjem. Sada sam se pronašao u ispijanju piva i to je moja odlična supstitucija za sve ostalo - rekao je pre nekoliko godina ovaj reper.

Marina Perazić

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica je slučajno u javnosti je ispričala da obožava da konumira lake drage. Naime, tokom učestovanja u rijalitiju "Farma 7" ona je bez dlake na jeziku objasnila zbog čega uzima marihuanu.

- Imam sve predispozicije da bolujem od raka, pa me džoint održava u životu. Trava me mnogo opušta. Smanjuje mi bol - otkrila je pevačica u živom programu.

Vesna Zmijanac

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Pevačica je svojevremeno priznala da je imala iskustvo sa marihuanom na početku karijere, ali da je samo probala i da nikada više nije želela da se vrati tom poroku, jer joj se nije dopadalo. Ali tada je rekla da više nikada ne bi uzela ni jednu jedinu vrstu narkotika.

Rambo Amadeus

Foto: Fonet
Foto: Fonet

U jednoj TV emisiji priznao je da duže vreme konzumirao marihuanu, koja ga je po njegovom svedočenju bacala u tešku paranoju, ali i da je jednom probao i heroin.

- Moram da se pohvalim da sam probao heroin i da imam direktno iskustvo kako utiče na čoveka. Za nekoliko sekundi kad šmrknete heroin, osećate se kao petogodišnji dečak koji je za rođendan dobio igračku koju je danima sanjao. Odjednom je vaše srce ispunjeno i odjednom ste preplavljeni nekim osećanjem toliko lagodnim i prosto vas popušta ona užasna nervoza koju ste nosili čitavog života i preplavi vas osećanje blagosti nečega što je tako lepo. Međutim, nakon sat, dva ili tri, kreće drugi period. Period kad vas to popušta, kad odjednom se osećate kao da ste sahranjeni živi i odjednom u vama nema ničeg i odjednom ste truplo mesa i kostiju koje ne vidi nikakav razlog za sopstveno postojanje. Ja sam sutradan imao taj period otrežnjenja, kada mi je bilo toliko odvratno da sam rekao sebi: "Ti više nikada više u životu ovo nećeš da probaš" - rekao je Rambo pre pet godina.

Dunja Ilić

Kontrovezna pevačica je često govorila da je mnogo propatila u životu i da je uvek spas pronalazila u opuštanju uz džoint.

- Marihuanu koristim i nikada nisam demantovala da sam prestajala da je konzumiram. Kada sam rekla da sam pobedila sve poroke, mislila sam na alkohol i na opojna sredstva, i o tim porocima sam otvoreno govorila - rekla je Ilićeva pre nekoliko godina.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track