JELENA GOLUBOVIĆ STAVILA TAČKU NA VEZU SA KALAČEM: Evo šta je sve PRETRPELA U VEZI sa Dašom
Foto: Printskrin

Otvorila dušu

JELENA GOLUBOVIĆ STAVILA TAČKU NA VEZU SA KALAČEM: Evo šta je sve PRETRPELA U VEZI sa Dašom

Stars -

Pobedenica "Farme "7 je odlučila da stavi tačku na emotivnu vezu sa Kalačem, a otkrila je kroz šta je sve prošla sa njim.

U poslednje vreme, Jelena i Daut Daša Kalač su se često svađali, a rediteljka nije mogla više da podnese njegove laži i prevare kojima se,prema Jeleninoj priči služio u njihovoj vezi.

"Mogu da kažem da sam se definitivno uverila da je Daut najgori od svih Kalača. On je najprimitivniji, kvazi magistar koji kupuje automobil od 20.000 evra da bi se pokazivao, a ne želi da u svom stanu obezbedi normalnu kadu za kupanje. Kupa se na pločicama, ne zna nijedan strani jezik, a mesecima ne može da napiše doktorat", počinje priču Jelena.

"Kod njega sam se kupala na hladnim pločicama jer nije želeo da izdvoji novac za normalnu kadu. Nije ga zanimalo ni to što ja želim da rodim, što mogu veoma lako da se razbolim tako. Malter mi je padao u kosu dok sam se kupala kod njega. Ja sam mu čak dala novac za registraciju i kadu, a on je od tih para platio samo registraciju za automobil i rekao da nema kade. Pa ja sam i na Farmi imala makar bure", rekla je Golubovićevićeva i dodala:"Njemu i njegovoj familiji smeta što sam ja druge veroispovesti. On zbog toga nije hteo da objavljuje nigde naše zajedničke fotografije. Njemu njegove sestre nisu čestitale Bajram jer sam ja druge vere. On ima vanbračnu ćerku u Hrvatskoj kojoj je stalo samo do njegovog novca, a nije došla da ga vidi ni kada mu je pukao čir i kada mu je bilo veoma loše. Familija ga zove samo kada im nešto treba, a ja sam bila uvek tu za njega i kada mu je trebao novac i kada mu je bilo loše, međutim on to nije umeo da ceni. U poslednje vreme on izbegava da se vidi sa mnom pod izgovorom da sprema doktorat, a u stvari znam da me laže. Zbog svega toga sam rešila da dignem ruke od njega", otkrila je rediteljka.

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track