JELENA KARLEUŠA NIKOM NE ĆUTI: Otvorenim pismom odgovorila svom KUMU, Darku Kostiću!
Foto: Printscreen

Poručila mu svašta

JELENA KARLEUŠA NIKOM NE ĆUTI: Otvorenim pismom odgovorila svom KUMU, Darku Kostiću!

Stars -

Modni kreator Darko Kostić i pevačica Jelena Karleuša, njegova kuma, započeli su javni rat.

Naime, oni već neko vreme poslovno ne sarađuju, a Kostić je pred kamerama otkrio da sumnja u autentičnost pisma divljenja koje je Kim Kardašijan posvetila Jeleni Karleuši na svom sajtu.

Međutim, Jelena je odlučila da, kao što većinom radi, i ovaj put odgovori javno. Na društvenim mrežama napisala je otvoreno pismo svom kumu Darku.

"Nedavno sam prokomentarisala da se divno osećam kada me prate osobe poput Naomi Campbell, žene koju sam kao dete obožavala... Ili Sofija Vergara, Lil Kim, Amber Rose, Black China, te mnogi drugi.... Velika je i stvar kada sebe gledam u prilozima svetskih tv stanica ili čitam o sebi u svetskim magazinima. To je velika nagrada za sav moj trud. Ali svakako nešto što je na mene ostavilo najveći utisak je i divno otvoreno pismo koje mi je uputila Kim Kardashian na svom oficijelnom sajtu. Sve javne ličnosti ovo pismo treba da pročitaju i nauče šta znači biti ostvaren i bez trunke sujete. Nije mala stvar kada trenutno najpopularnija žena na planeti kaže da ti se divi zar ne? Svo ovo estradno blato i domaći mulj postanu tako nebitni i smešni", napisala je Jelena.

Pogledajte bonus video: KARLEUŠA PEVALA NA -20 STEPENI: A evo šta je poručila HEJTERIMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track