JELENA KRUNIĆ U SUZAMA: Evo kako je objasnila hitan odlazak sa Farme!
Foto: Printskrin

Plakala kao kiša

JELENA KRUNIĆ U SUZAMA: Evo kako je objasnila hitan odlazak sa Farme!

Stars -
Igračica je morala da napusti imanje u Lisoviću, a u studiju nije mogla da zaustavi suze

Ognjen Amidžić je došao u Lisović i saopštio farmerima iznenađenje da Jelena Krunić mora da napusti Farmu iz privatnih razloga. Igračica se veoma potresla.

"Donosim pismo. Farmeri, Jelena Krunić mora odmah da napusti imanje iz privatnih razloga", rekao je Ognjen.

Jelena se pozdravljala sa farmerima i plakala sve vreme. Niko nije znao o čemu se radi i svi su bili u suzama.

Igračica je grlila sve redom, a kad je došla do Zorice, zagrlila ju je i nije želela da je pusti. "Joj, majko, ovo je mnogo teško", rekla je Krunićeva. Tamari je bilo mnogo teško da se pozdravi sa drugaricom.

Nakon što je stigla u studio, Jelena je namršteno ušla među publiku, a oni su joj je aplaudirali.

Jelena sve vreme plače. "Ne želim da pričam o privatnim stvarima. Nije u pitanju ništa tragično Imam neku privatnu stvar koju ne mmogu da odložim i to moram da odložim", rekla je Jelena.

Voditeljka je napomenula da se nije ništa strašno desilo i da u dogovoru sa produkcijom poštuju njene želje."Ja sam fer igrač i ja mrzim nepravdu i to je jedan od razloga što sam izašla", objasnila je.

"Što se tiče jezika, jezičara sam teška, volim da se svađam i to ste videli. Ulazila sam u konflikte i volim da razdvajam, to mi je valjda u krvi", rekla je Krunićeva.

Jelena je rekla da su ona i Tamara našle zajednički jezik u karantinu. "Između Tamare i Vlade je prijateljski odnos. Tamara nije igrač. Odnosno, ona je devojka koja voli da ima svoj stav. I voli da prikuplja oko sebe muškarce", smatra Jelena.

"Nisam tip devojke koja će da se mazi sa svakim muškarcem i da pravi oko sebe zid muškaraca koji će skočiti za njom i praviti oko pompu", rekla je o svojoj najboljoj drugarici Tamari.

Ona je čak pomenula da joj je Tamara rekla da bi pre bila sa njom nego sa Vladom.

"Volim Kristijanovu motivaciju za rad. Volim da vidim muško. U smislu da kaže hajde svi da radimo, i mi svi krenemo za njim. On se mnogo promenio od početka, ranije je bio veoma radan i sve, a sad je on Sulejman", smatra Krunićeva.

"Stanija se šlepa uz njega jer je jak igrač. Nema ona te tendencije. Kada je on rekao o Staniji mišljenje o njoj, ona je to čula, i nije više htela da učestvuje. Onda je otišla kod Ace. Ona nije ista kao što je bila ranije. Sada je programirana i totalno se kontroliše. Ona mora da ima nekog da mu se jada...", smatra Jelena.

Pričala je i o konfliktu sa Stanijom. "Ja inače ne pijem. Pila sam na prvoj žurki i svaki put kada sam pila, napravila sam problem. Ne konzumiram alkohol inače", pravdala se igračica.

Što se tiče drogiranja, ona je rekla da ne smeju brufen da konzumiraju, a kamoli drogu.

Za Maju Nikolić nije imala reči hvale. "Maja Nikolić je hodajuće zlo! Takvog licemera nisam srela dugo, baš. Ogovarala me baš mnogo. Ne bi me čudilo da među mojim prijateljima ima licemera", rekla je Krunićeva uzbuđeno.

Pretpostavlja da Kristijan ide na pobedu i da je možda to i dogovoreno. "Kad čovek krene na ženu da je udari, kao mene što je, može da se pokaže njegova "veličina", smatra.

Jelena misli da ne pripada svetu koji je na Farmi. "Ne bih se nikada vratila više".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track