JELENA MAĆIĆ OBJAVILA FOTOMONTAŽU I SUROVO ISMEJALA TAMARU: Starleta joj BRUTALNO odgovorila!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Surovo na društvenim mrežama

JELENA MAĆIĆ OBJAVILA FOTOMONTAŽU I SUROVO ISMEJALA TAMARU: Starleta joj BRUTALNO odgovorila!

Stars -

Starleta Tamara Đurić nikoga nije ostavila ravnodušnim kada je završila na intenzivnoj nezi na Vojnomedicinskoj akademiji zbog izlivanja akva-filera koji su joj ugrozili život.

Đurićeva je dobijala podršku od brojnih poznatih ličnosti, međutim bilo je i onih koji su je bezdušno napali. Jedna od njih bila je šminkerka Jelena Maćić koja je isprozivala Tamaru na svom nalogu na Fejsbuku, kada je objavila fotomontažu sa lažnim novinskim natpisom o Đurićevoj.

Tamara se oglasila na svom profilu i postavi Maćićku na svoje mesto.

"Večita udavačo sa četkicama odavno ispalim iz ruke okreni se svojoj nesreći, jer je očigledna, a ne tuđoj. Mada, mislim da si se pomirila sa svojom neizlečivošću, pa si onda krenula da ujedaš kao ker neki narod po putu. Izvini, ali mene ne možeš da ujedeš već poljubiš u to isto d*pe o kome pričaš i pišeš u svoj svojoj tugi i nesreći - započela je svoje izlaganje Tamara i nastavila:

"Ja bih se brinula da me takvi podrže jer bih prošla kao oni koje je podržala. Podrška od budala nije podrška, već kontra usluga. Dotična nesrećna pojava (što psihička, što fizička) treba da mrzi mamu i tatu, a ne narod po putu jer su je stvorili tako nesrećnu i rodili jezivu", brutalna je bila Đurićeva.

Šminkerka je u novom postu odgovorila starleti i poručila joj "sikter bre"!

EP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TAMARA ĐURIĆ POTPUNO GOLA: Novopečenoj pevačici predlažu da snimi PORNIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track