JELENA NAPALA STANIJU: Ti si najveći licemer na Farmi!
Foto: Printskrin

Borba starleta

JELENA NAPALA STANIJU: Ti si najveći licemer na Farmi!

Stars -
Stanija se branila i rekla da su se ona i Kristijan dogovorili da prave šou i da ona nije licemer jer joj je sve u lice rekla, šta joj se svidelo, a šta ne

Jelena Krunić napala je Staniju u rekla da je ona najveći licemer.

"Meni si držala pridirke i rekla si da je tu mač što to sam ja radila sa Kristijanom. Ja sam posle toga plakala jer sam se osećala glupo i bezveze. Mislila sam da si mi rekla dobronamerno, kao stara farmerka, a posle si ti uradila još goru stvar sa njim", vikala je Krunićeva.

Stanija se branila i rekla da su se ona i Kristijan dogovorili da prave šou i da ona nije licemer jer joj je sve u lice rekla, šta joj se svidelo, a šta ne.

"Misliš da je ok i da njegovoj ženi nije smetalo kada si mu nabila prstenac? Kao sve je ok i to je u redu", pitala je Krunićeva Staniju.

Dobrojevićeva je rekla da je to sve bilo po dogovoru i da i dalje isto misli. Krunićeva je navela još jedan primer gde je Stanija ispala licemer.

"Je l' ti stvarno nemaš ništa pametnije da radiš osim da komentarišeš moju zadnjicu da li je prava ili ne", pitala je Jelena, dok je Stanija odgovorila da su svi komentarisali i da je zadnjica previše obla da bi bila prava.

Foto printskrin
Foto printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja