JELENA ROZGA NEĆE DA SE UDAJE: Brak me ne zanima, već samo...
Foto: Printskrin/Instagram

Nije joj u planu

JELENA ROZGA NEĆE DA SE UDAJE: Brak me ne zanima, već samo...

Stars -

Bivša članica splitske pop grupe “Magazin” tokom leta gotovo svakodnevno nastupa, a najavila je da bi uskoro i sama mogla da postane majka.

"Što se majčinstva tiče, to je životna uloga kojoj se neizmerno radujem, ali takve stvari se ne planiraju kao što se planira snimanje pesme. Doćiće vreme i za to, iskreno se nadam uskoro, i tada ću biti najsrećnija. Pre nekoliko dana objavila sam novu pesmu koja odiše samopouzdanjem. Svaka žena je alfa žena, neka to otkrije pre, a neka kasnije. Samopouzdanje dolazi s godinama, moje je sada na vrhuncu, pa sam zato tako samouvereno otpevala pesmu".

Dok je dete u planu, brak prema rečima seskepilne pevačice nije u prvom planu.

"Predivnih godinu dana je iza mene, godinu dana ljubavi, razumevanja i pažnje. Svoju ljubav nećemo stavljati u kalupe kao što je brak, ne zbog toga što u brak ne verujem, već smatram da ljubav treba da nas spaja i povezuje. Ona nam je dovoljna, sve drugo se lako zaboravlja", kaže Rozga i odbacuje mogućnost da snimi duet sa svojim izabranikom violončelistom Stjepanom Hauserom.

"Privatno i poslovno ne mešamo, veliki smo profesionalci i muzički svetovi nam se ne dodiruju niti preklapaju. Posao je posao, a ljubav je ljubav", zaključila je Splićanka.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

(Hello.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja