JELENA TOMAŠEVIĆ ZA KURIR: Hoću vrele scene s mužem
Foto: Dragana Udovičić

Intervju, pevačica pred koncert u Beogradu

JELENA TOMAŠEVIĆ ZA KURIR: Hoću vrele scene s mužem

Stars -

Ivan i ja planiramo da zajedno snimimo spot. On voli moje pesme, najdraža mu je „Jutro“ i smatra da nijedan moj nastup ne može da prođe bez nje

Jelena Tomašević svoj prvi veliki koncert u Sava centru 25. oktobra očekuje s velikom radošću. Karte su skoro rasprodate, a ona je potpuno spremna!- Posvećena je velika pažnja tehničkim detaljima kao što su ozvučenje i svetlosni efekti. Već na generalnim probama se vidi da će to biti divno veče, besprekorno organizovano, ispunjeno muzikom i emocijama.

Koju vašu pesmu vaš suprug Ivan Bosiljčić najviše voli?- Drago mi je što Ivan voli moje pesme, najdraže mu je „Jutro“ i on smatra da nijedan moj nastup ne sme da prođe bez nje. A što se tiče bržih pesama, baš jutros, posle doručka, dok sam se pripremala za gostovanje na TV, on i Nina su uglas pevali refren pesme „Radio svira za nas“ i imali neku šašavu koreografiju. Toliko smo se smejali da zamalo nisam zakasnila!Jeste li nekad bili na snimanju serije ili filma vašeg supruga?- Retko kad imam priliku za to, jer kad nisam na nastupima ili probama, onda sam kod kuće, s našom ćerkicom. Više volim da dođem na premijeru.

Planirate li da snimite zajedno spot?- Da, planirali smo to!Ivan uglavnom dobija uloge zavodnika. Da li vam je neka njegova ljubavna partnerka „zasmetala“?- Mali je ovo grad i u umetničkim krugovima se svi poznajemo i družimo. Tu nema mesta ni za sumnje i nepoverenje.Hoće li gost na koncertu biti i vaš dugogodišnji saradnik Željko Joksimović?- Željko i njegova „Minakord produkcija“, kao i „Melos estrada“ su savršen tim za organizaciju i pripremu koncerta, zbog čega sam potpuno spokojna. Željko će svakako biti na koncertu kao producent, sve ostalo je tajna.Da li biste se zarad karijere odlučili za estetsku operaciju?- Postavite mi ovo pitanje za nekih 10 godina (smeh).

KomplimentĆERKA MI KAŽE DA SAM LEPA!Jelena Tomašević u braku s glumcem Ivanom Bosiljčićem ima ćerkicu Ninu. Bračni par devojčicu čuva od medija, ali ona je postala svesna činjenice da su njeni mama i tata poznate ličnosti.- U početku joj je bilo neobično, kako je moguće da smo u isto vreme pored nje i na televiziji (smeh)! Kasnije se navikla. Pre nekoliko dana gledala je moj spot za pesmu „Da mi je da mi se vrati moj dragi“ i rekla mi je: „Mama, vidi koliko si lepa.“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track