JK PORUČILA MARYANI: Nerviraš me! Izgledaš kao pevaljka pod šatorom!
Foto: Printskrin

Pevačica oštra prema takmičarki

JK PORUČILA MARYANI: Nerviraš me! Izgledaš kao pevaljka pod šatorom!

Stars -

Maryana Katić uspela je da izazove lavinu komentara na račun svog izgleda. Jelena Karleuša je takmičarku okarakterisala kao šatorsku pevaljku bez otmenosti, a priznala je i da je devojka počela opasno da je nervira ali u pozitivnom smislu.

JK je udelila devojci savete kako bi trebala da se ponaša devojka koja ima nameru da bude zvezda, a Maryana je naglasila kako će se potruditi da ispravi greške već u narednoj emisiji.

"Ti si mene počela da nerviraš. Izgledaš kao pevaljka. Da bi žena bila zvezda a ne pevačica u kafani pod šatrom mora da ima otmenost. Ti sa 20 godina odlaziš u suprotnom pravcu. Tvoja zrelost izgleda kao da imaš 36 godina. Kada kažem da me nerviraš to može da bude dobro znači da mi skrećeš pažnju", rekla je Jelena a onda se osvrnula i na drugu devojku.

 Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"A druga takmičarka Aleksanda je izgledala otmeno. Put kojima vas vodi ovaj posao je jako pogrešan. Ja bih vas stavila u drugi kontekst. Zvezda mora biti otmena na sceni. Ona će biti zvezda jer ovde koje kakve karakondžule budu zvezde. Ali najveće zvezde imaju otmenost u sebi. U sledećem krugu, pošto si brutalna pevačica potrudi se da svojim ponašanjem zaslužuš titulu zvezde", posavetovala je Karleuša takmičarku.

 Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Potrudiću se da ispravim to što se ne sviđa gospođi", rekla je Maryana.

Ana Bekuta je dodala kako se JK ne sviđaju cipele i da je zbog toga ocrnila pevačicu. Bosanac se našalio i rekao Maryani da nađe sponzora.

"Nikada nemoj da imaš sponzora, uvek sama sebi kupuj stvari", rekla joj je JK, a onda se Bosanac izvukao

 Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"To je bila parafraza jer ja ne znam kakvog si ti materijalnog stanja. Jer treba biti strpljiv dok ne staneš na noge", odbrusio je Dragan Stojković Bosanac.

Pogledajte kako je izgledao nastup takmičarki kao i rasparava žirija:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track