Jovana Švonja: I drugo dete rodiću u Rimu
Foto: Story Press

Prinova stiže u oktobru

Jovana Švonja: I drugo dete rodiću u Rimu

Stars -

Manekenka Jovana Švonja kaže da se ona i njen suprug, fudbaler Filip Đorđević, raduju što će početkom oktobra postati roditelji po drugi put, otkriva da je zahtevna trudnica i da će se poroditi u Italiji.

Manekenka Jovana Švonja (25) i fudbaler Lacija Filip Đorđević (28) otkrili su da će za tri meseca njihova porodica postati brojnija za još jednog člana jer će njihova jednogodišnja ćerka Noel na jesen dobiti brata ili sestru, piše Story. Lepe vesti atraktivna brineta objavila je tek nedavno, a zbog njene manekenske građe dosad se trudnički stomačić gotovo nije ni primećivao.

Supružnici su pre godinu dana sklopili građanski brak, a početkom juna ove godine bračne zavete izgovorili su i pred Bogom u crkvi Ružici na Kalemegdanu.

Nakon svadbenog veselja Jovana i Filip posvetili su se uživanju u pripremama za dolazak prinove, a manekenka ne krije da je zahtevna trudnica.

"Izuzetno sam nervozna trudnica, svi u mojoj blizini moraju da mi budu podređeni jer se u suprotnom izlažu riziku da ih u glavu pogodi prvo što mi je pri ruci... Šalu na stranu, zaista sam zahtevna i svi iz mog okruženja jedva čekaju da se porodim", kaže Jovana za Story i dodaje da ovu trudnoću podnosi mnogo bolje nego prvu.

Vest o drugoj prinovi nedavno su saznali, ali ne i pol bebe jer im to, kako objašnjava manekenka, nije bitno, već im je važno samo da dete bude zdravo. Budući da zbog Filipovog angažmana supružnici žive na relaciji Srbija–Italija, Jovana se prošlog puta porodila u Italiji i njih dvoje imaju samo reči hvale za stručnost lekara i uslugu.

Upravo zbog toga ona razmišlja da i drugu bebu donese na svet upravo u Rimu. "Želja mi je da se drugo dete takođe rodi u Italiji, jer imam samo lepa iskustva u bolnici u kojoj je Noel došla na svet", objašnjava Jovana. Osim što opremaju dom za dolazak prinove, ujedno se i svi članovi porodice prilagođavaju skorašnjem dolasku bebe.

"Filip je, naravno, kao i svaki drugi budući otac, bio presrećan kada je čuo novosti. Takođe, Noel polako pripremamo na društvo, ali još je previše mala da bi shvatila da će postati sestra", kaže manekenka.

Piše: Maja Jovanović

Izvor: Story

Sa sajta Story.rs pročitajte i:

Prijateljstvo koje traje 15 godina: Oduševiće vas kako su izgledali Saša Matić i njegova koleginica kada su bili na početku karijere (FOTO)

Ovo postaje tradicija: Milica Pavlović zapevala srebrnim momcima, ali jedan zagrljaj rekao je sve... (FOTO)

Svaka žena bi poželela da bude na mestu Seke Aleksić: Ovim provokativnim izdanjem je Veljko zapalio internet (FOTO)

Goga Sekulić: Želim što pre da rodim dete

Šta je potreslo Anastasiju Ražnatović: Okrećem leđa jedinoj šansi da budem srećna... (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track