Jovana Švonja i Filip Đorđević u martu postaju roditelji
Foto: Printscreen

Prvo dete

Jovana Švonja i Filip Đorđević u martu postaju roditelji

Stars -
Prema pisanjima jednog italijanskog portala, Jovana je trenutno u petom mesecu trudnoće i termin za porođaj je mart naredne godine

Manekenka Jovana doskora Švonja, a od nedavno Đorđević, u drugom je stanju. Italijanski mediji preneli su da ona i golman Lacija čekaju prvo dete.

Prema pisanjima italijanskog portala Sport Calcio, Jovana je trenutno u petom mesecu trudnoće i termin za porođaj je mart naredne godine.

"Jovana i Filip su planirali da se venčaju u proleće 2015. godine, ali ih je vest o trudnoći naterala da promene planove. Zato je venčanje upriličeno u tajnosti i pred malim brojem ljudi, a Jovana zbog sujeverja nije želela da ponese venčanicu, već je bila u haljini boje zlata", potvrdila je ove navode i bliska manekenkina prijateljica, koja je dodala da je Jovana i dobila verenički prsten onda kada je saznala da će postati majka.

"Filip ju je verio čim je test na trudnoću potvrdio njihove sumnje. Sačekali su da opasnost prođe i da uđe u četvrti mesec pa da tek tada, u miru, organizuju intimnu proslavu", kaže ona.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track