JOVANA TIPŠIN: Ja sam beogradsko dete i pratim Fešen TV!
Foto: Printskrin

Kreatorka u najavi

JOVANA TIPŠIN: Ja sam beogradsko dete i pratim Fešen TV!

Stars -
Sve je moderno, samo je bitno kako vi to nosite, kako se vi u tome osećate, kako izgledate u tome, rekla je pevačica

Pevačica Jovana Tipšin nedavno je snimljena na reviji svoje koleginice Dijane Janković i tom prilikom je otkrila da nije isključeno da u narednm periodu i nju vidimo u ulozi modnog kreatora.

"Nikad se ne zna! Ja sam oduvek volela modu, ja sam jedno beogradsko dete koje prati sve, i Fashion TV i ostalo. Kod nas na revije dođem kad lično znam kreatora, a inače imam internet, ukucam 2014. ili 2015. godina i vidim šta je moderno. Ja moram da kažem, sve je moderno, samo je bitno kako vi to nosite, kako se vi u tome osećate, kako izgledate u tome. Kad pogledate Fashion TV, sve je moderno", izjavila je pevačica za Glamur i demantovala da se podvrgla estetskoj hirurgiji.

"Nemam ništa protiv estetske hirurgije, ali ja sam zadovoljna sobom. Bitno mi je da se hranim zdravo, da treniram i da imam pozitivne ljude i energiju oko sebe. Meni je džaba ako ja uradim sve od glave do pete, silikone, jagodice, a ako i sam i dalje nezadovoljna iznutra onda ću uvek naći neku manu, a to je već nezahvalnost prema Bogu", rekla je pevačica.

http://www.youtube.com/watch?v=Ab70aPHRW8g

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track