KAĆA ŽALI ZA BANETOM? Ništa nisam birala, sve mi je nametnuto!
Foto: Printscreen Instagram

Nostalgija

KAĆA ŽALI ZA BANETOM? Ništa nisam birala, sve mi je nametnuto!

Stars -

Dirljive reči koje je podelila Kaća Živković mnogi su protumačili kao žal za bivšoj ljubavi Banetom Janković.

Iako su tačku na svoju četvorogodišnju vezu stavili još pre četiri godine, odnos Kaće Živković i Baneta Jankovića i dalje intrigira domaću javnost. Na svakih nekoliko meseci novinske stupce iznova i iznova ispune priče o njihovim navodnim ponovovnim kontaktima, prozivkama i "pozdravima" putem medija, pa se stiče utisak kao da plamičak ljubavi i dalje tinja.

Mnogi su upravo zbog toga novu objavu Kaće Živković na Instagramu shvatili kao žal zbog zauvek izgubljene ljubavi koju je imala sa Banetom. Ona je, naime, kao i mnoge njene koleginice citirala Mešu Selimovića, a dirljive reči koje je objavila izazvale su veliku pažnju:

Da li je zaista tužna zbog toga što više nije u ljubavi sa Banetom ili jednostavno samo uživa u delima istaknutog jugoslovenskog književnika najbolje zna ona sama.

Podsetimo, Kaća i Bane započeli su ljubav na seoskom imanju u Lisoviću tokom rijalitija "Farma", davne 2010. godine. Iako se činilo da će zauvek ostati zajedno, posle brojnih nesuglasica, svađa i povremenih raskida njih dvoje konačno su rešili da stave tačku na svoju ljubav.

Oboje su posle raskida menjali partnere, a Bane se u međuvremenu skrasio sa Mirjanom koju je oženio i dobio ćerkicu Melinu. Kaća je još uvek sama.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KATARINA ŽIVKOVIĆ IMA TOP TELO: Evo šta je zaslužno za njen dobar izgled!

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track