KAĆA ŽIVKOVIĆ PRETRPELA NASILJE: Pretukao me je zbog ljubomore, a ja sam samo...
Foto: Aleksandar Jovanović

Sad bira pametnije

KAĆA ŽIVKOVIĆ PRETRPELA NASILJE: Pretukao me je zbog ljubomore, a ja sam samo...

Stars -

Katarina Živković važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni, pa ipak, čini se da nema sreće u ljubavi.

Naime, nju je nedavno ostavio dečko, fudbaler Borko Veselinović i to putem SMS poruke.Ipak, Kaća je to ostavila iza sebe jer, kako sama kaže, nisu dugo bili u vezi, iako je u medijima predstavljeno da su praktično pred venčanjem.

"Veoma kratko smo bili u vezi da bi se tu bilo šta dogodilo. Dok smo se nas dvoje još upoznavali, uveliko se pisalo o veridbi, velikim životnim stvarima i zbog toga se stekao utisak da je to mnogo ozbiljnije nego što je bilo", rekla je Kaća.

Kako već duži period živi sama, pevačica je otkrila da li je imala neprijatne situacije sa muškarcima.

Foto Printinstagram
Foto Printinstagram

"U poslednje vreme zaista nisam imala i ne verujem da ću ikada više imati takvih problema", rekla je Živkovićeva i tako nagovestila da je u prošlosti imala problema sa muškarcima.Ona je rešila da iskreno progovori o nečemu sa čime se suočila u jednoj vezi.

"Ne volim da pričam o tome, ali ću reći ukratko. Jedan bivši dečko me je pretukao zbog ljubomore. To je bilo pre nekih sedam i po godina i mnogo se kajem što ga tada nisam prijavila policiji. Ne mogu da zboravim to i kajaću se zauvek što sam pustila da to tako prođe. Sada kada razmišljam o tome, ne znam zašto nisam otišla u policiju", rekla je za Star Leskovčanka.

Ona je rekla i kako je ta situacija uticala na njen odnos prema muškarcima.

"Da se razumemo, onog ko digne ruku na žensko ne možeš nazvati muškarcem. Sada pažljivije biram i bežim od ljubomornih i posesivnih", objasnila je Katarina.

Ona se osvrnula i na to što je njen bivši, Bane Janković zakazao svadbu sa izabranicom Mirjanom, ali je i odgovorila da li bi im pevala na svadbi."Ne verujem da će me zvati da im pevam, ali isto tako ne verujem da bih odbila. Nisam do sada imala priliku da mu čestitam što će postati otac, ali mu sada čestitam od srca", rekla je Kaća.

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

Pevačica je objasnila i zbog čega posle Baneta nema sreće u ljubavi.

"On je do sada bio moja najveća ljubav i najduža veza koju sam imala ali mi nije žao što mu nisam rodila dete jer sam odavno prestala da ga volim", završila je Katarina.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Star

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja