KAD SRPSKA ESTRADA GUBI NEVINOST: Ovako poznati govore o svom PRVOM SEKSU
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

Nezaborano iskustvo

KAD SRPSKA ESTRADA GUBI NEVINOST: Ovako poznati govore o svom PRVOM SEKSU

Stars -

Dok će za većinu ljudi, gubitak nevinosti zauvek ostati u domenu lične i najdublje intime, za poznate, priča o prvom seksualnom iskustvu, neretko je tema koju do najsitnijih detalja dele sa širokim auditorijumom.

Veljko RažnatovićVeljko Ražnatović ispričao je detalje svog prvog seksualnog iskustva, koje je nazvao traumatičnim, te otkrio da je odmah posle pozvao svoju majku Cecu Ražnatović. Sin folk dive je gostujući u emisiji "Ami Dži šou" odgovorio na škakljivo pitanje. "Nije bilo neko lepo iskustvo, šta više bilo je traumatično. Imao sam 12-13 godina, a ona 16. To se desilo u muškom toaletu, i odmah posle sam pozvao mamu i rekao joj: "Mama, desilo se!"

Foto Prinrscreen/Instagram
Foto Prinrscreen/Instagram

Mile KitićNešto stariji od Veljka bio je Mile Kitić kada je izgubio nevinost. Kako je svojevremeno otkrio, za prvi seks morao je da ode do Amerike.

"S tom Nadom iz Čikaga bilo je pola pevača mlađe generacije i bez obzira na to što sam bio dete, morao sam da popijem da bih legao s njom. Imala je mnogo love i plaćala bi kres po 1.000 dolara. Uradio sam to za desetku. Posle mi je kupila neki sat od 7.000 dolara koji sam prodao Ciganinu za upola manje love", slikovito je naveo Mile.

Foto Nebojša Mandić
Foto Nebojša Mandić

Ognjen AmidžićPopularni voditelj Ognjen Amidžić imao je 15 godina kada je doživeo prvi seks.

"Po mom uverenju prvi seks sam doživeo sa 15 godina. Tada sam verovao da sam imao seks, ali sada, kada malo bolje razmislim, smatram da sam radio sve osim toga. Sećam se da sam pozvao drugaricu iz srednje škole u stan, kada moji nisu bili kod kuće i tada smo radili to nešto, što nikako ne bi moglo da se računa u seks - rekao je svojevremeno Ognjen.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Nemanja StevanovićZa razliku od Veljka Ražnatovića, Nemanji Stevanoviću je prvo seksualno iskustvo ostalo u lepom sećanju.- To se desilo davno, kad sam imao 16 godina, sa devojkom sa kojom sam bio 2 godine u vezi - ispričao je Nemanja i objasnio da mu je prvi put bilo "fantastično".

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Suzana MančićPopularna voditeljka Suzana Mančić, gubitak nevinosti pamti samo po dobrom.

"Gubljenje nevinosti je traumatično iskustvo, jer tada završavate jedan život i započinjete drugi. Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme je donja granica bila 16 godina, i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala", rekla je Suzana.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Ceca RažnatovićFolk diva je svojevremeno istakla kako je pripadala poslednjoj generaciji "kojoj je devojačka nevinost bila bitna".

"Bila sam nevina do svoje osamnaeste. Moj prvi put je bio sa muškarcem sa kojim sam bila godinu i po. To nisam uradila iz potrebe, već iz čiste radoznalosti. Kada sam videla kako to izgleda, pomislila sam – pa i nije nešto naročito. Tek sa svojim mužem sam počela da uživam u seksu", priznala je Ceca Ražnatović.

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

Marija ŠerifovićNjena seksualna orijentacija je dugo bila pod znakom pitanja, dok nije rešila da razotkrije sve u svojoj knjizi "Ispovest". Marija je otkrila najintimnije stvari iz spavaće sobe, kao i to da je nevinost izgubila sa 18 godina sa prijateljom Marijanom. Kako je napisala u knjizi, nije je previše bolelo, a pravi orgazam je doživela tek iduće godine sa ženom.

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

Stanija DobrojevićStarleta Stanija Dobrojević ispričala je tokom prvog učešća u rijalitiju "Farma" kada je izgubila nevinost.

"Mene mama nije do 17, 18. godine pustila samu sa dečkom na more! Ja kukam, plačem, pričam da sve drugarice idu sa momcima, a ona meni - idi slobodno, ali kad se vratiš, idete oboje kod ginekologa. Danas devojčice 'to' rade sa 13, 14, a ja sam se čuvala nakon petogodišnje veze", ispričala je Stanija pre nekoliko godina i otkrila da je prvi seks imala nakon punoletstva.

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac, koja je pre nekoliko dana postala baka, poverila se da je prvi seks imala sa nastavnikom matematike koji joj je predavao u srednjoj školi! Razlika u godinama, osuda okoline i rizik da zbog toga njen nastavnik dobije otkaz, kako kaže, nisu je interesovali."Prvi seksualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju, na koga sam mislila dok sam odlazila kod majke u Beč i kog sam jedva čekala da vidim kad sam se vraćala“, otkrila je Vesna.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Ružica Veljković

Pobednica Parova Ružica Veljković bez ustezanja je pred kamerama opisala prvi seks.

"Imala sam 19 godina. Sve moje drugarice su pričale o seksu, jedino ja nisam. Nije bilo ništa interesantno, iskoristila sam momka samo da bih to napokon uradila. Otišli smo na vikendicu, pravili roštilj... Uveče ostanemo samo nas dvoje tamo, gledali neki film. Nisam osetila ni strah, ništa... Ali osetila sam nenormalan bol i tad sam znala da je to to. Onda sam ga odgurnula i pobegla u kupatilo, nisam htela da nastavim. On ni dan danas ne zna da je to meni bio prvi put", otkrila je Ružica.

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

EPK/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track