KAD VENDI HVALI KRISTIJANA: Čovek s asfalta odlično izgleda!

Sprema se haos na Farmi

KAD VENDI HVALI KRISTIJANA: Čovek s asfalta odlično izgleda!

Stars -
Vendi je i za ovaj rijaliti spremila šou, a otkrila je šta misli o ulasku Kristijana Golubovića u “Farmu” i njegovoj izjavi da će svi učesnici morati da rade sklekove

Vesnu Vukelić Vendi ponovo ćemo gledati u rijalitiju od septembra. Pevačica će se pojaviti na "Farmi", ali u šou tek posle nekoliko dana, u stilu velike zvezde.

Vendi je i za ovaj rijaliti spremila šou, a otkrila je šta misli o ulasku Kristijana Golubovića u “Farmu” i njegovoj izjavi da će svi učesnici morati da rade sklekove.

"Kristijan bi kao čovek s asfalta, jedini preživeli a uz to odlično izgleda, trebalo da se bavi ostalim učesnicima dimenzijom koju on nosi iz svog života, a to mnogi od njih ne znaju. On treba “hiruški” da im priđe, najmanji problem je raditi sklekove", priča pevačica za "Naše novine" i dodaje:

"Mi smo imali slučaj Lepe Lukić, veliko ime na estradi, koja je došla u situaciju da peva ispred jedne Mace Diskrecije, dok je ona izvršila rukoblud, odnosno masturbaciju. Umesto što je počela da plače, Lepa je trebalo da prekine pevanje i napravi moralnu tribinu i objasni šta je destrukcija. Problem je što to Lepa ne zna jer ona nije igrač. Isto tako je i u slučaj Zorice Marković za koju ljudi 35 godina nisu znali da je moralni degenerik", ispričala je Vendi.

Kurir možete pratiti i na Vajberu.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track