KAPOROVI UMALO POGINULI ZBOG ŠVERCA STOKE: Nikolini i Saši trgovina umalo došla glave!

Meštani tvrde

KAPOROVI UMALO POGINULI ZBOG ŠVERCA STOKE: Nikolini i Saši trgovina umalo došla glave!

Stars -
Izbegli sigurnu smrt: Nikolina i Saša sa sinom (3) mogli da stradaju u Drinjači kad im je vozilo koje je prevozilo krave preseklo put

Nikolina i Saša Kapor, koji su s sinom Nikolajem (3) u ponedeljak ujutro u mestu Drinjača kod Zvornika jedva izvukli živu glavu iz „mercedesa“, u kom su se survali u Drinu pokušavajući da izbegnu sudar s kamionom, umalo nisu poginuli zbog šverca stoke, saznaje Kurir.Spasili tri životaKako tvrde meštani koji su učestvovali u spasavanju pevača i njihovog deteta, nesreća se dogodila na prometnom delu puta Sarajevo-Beograd, zbog trgovine životinjama, pošto je vozilo u kome su prevozili krave zvezdi „Granda“ izletelo u traku i preseklo put.- To je bilo strašno! Još mi u ušima odzvanja plač deteta i kroz glavu prolazi sve što se zbog nečije nesmotrenosti odigralo u tih nekoliko minuta. Sva sreća, pa smo uspeli da spasemo tri mlada života - priseća se jedan od spasilaca i objašnjava kako je došlo do nesreće:Frekventna deonica- Pevač je refleksno skrenuo s puta da ne bi udario u stočarski kamion. To je frekventna deonica na kojoj se švercuje stoka. Brza vožnja i nepravilno preticanje uobičajena su pojava. Kaporovi su mogli da poginu zbog stoke - zaključuje naš sagovornik koji je razgovarao s Kaporovima posle nesreće.Nakon borbe za život i izvlačenja iz reke, Saša je kao pravi profesionalac produžio na nastup u Srbiji, koji je održao u utorak, dok se Nikolina sa sinom vratila za Sarajevo. Posle odrađene tezge pevač se ponovo pridružio porodici.- Dragi moji, samo da znate da smo dobro. Ovakve stvari vas nekada podsete koliko je život nepredvidiv i da svaki dan može da bude poslednji. Čuvajte se i budite uz vama drage ljude - napisala je Nikolina na svom Fejsbuku.

Ukleto mestoTRI MLADIĆA STRADALAMeštani tvrde da su nedavno na istom mestu na kom su Kapori sleteli u reku tri mladića imala udes, ali nažalost s kobnim ishodom.- Ovo je ukleto mesto. Tri momka su poginula u saobraćajci koja se baš tu dogodila pre dva meseca. Njima nije bilo spasa - otkriva izvor iz Zvornika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track