KARLEUŠA: Aco, poljubi me u du.e!
Foto: Aleksandar Jovanović, Dragan Kadić

Karleuša i Lukas žestoko se posvađali

KARLEUŠA: Aco, poljubi me u du.e!

Stars -

„Pozadi, malo niže, tu se gasim“, rekla je Jelena kolegi iz žirija, a on joj odbrusio da joj tu želju nikad neće ispuniti

Aca Lukas pobesneo je zato što mu je Jelena Karleuša na snimanju „Zvezda Granda“ često upadala u reč. Folker je poručio JK da se „ugasi“, a ona mu je odgovorila da mora da je poljubi u zadnjicu kako bi prestala da priča!

- Gde se gasiš ti? - iznervirano je pitao Aca malu od skandala, koju mu je odbrusila.

- A, pa znaš već... Pozadi, malo niže, ovako se gasim - pokazivala je Jelena rukom na svoju zadnjicu i slala poljupce pevaču, što se njemu očigledno nije svidelo.

- E, tako te ja gasiti neću sigurno! - besno je rekao Aca.

Jelena se zatim ponovo sukobila s Viki Miljković, koja je optužila ostale članove žirija da se plaše plavokose pevačice.- Pojela vam maca jezik! Ops, nema više niko svoje mišljenje - rekla je Viki, a JK ju je odmah dočekala na nož:- Viki, ti kao moj najveći fan ne treba sada ovo da radiš!Lukas je poludeo i zbog tajanstvenog člana žirija.- Jesi li ti došao ovde da sudiš šta rade Lukas i Karleuša? Ma šta ti hoćeš? Tebe boli du*e šta ja gledam! - vikao je Aca, a posle žestoke svađe tajanstveni je pobrkao tastere prilikom glasanja, čime je veoma iznervirao Sašu Popovića.

Jelena tvrdiNIKI MINAŽ ME KOPIRA!JK tvrdi da je ponovo inspirisala holivudske zvezde. Ovog puta njen stajling se svideo američkoj pevačici Niki Minaž.- Niki Minaž je moj omiljeni umetnik - napisala je Karleuša ispod fotografije na Instagramu, na kojoj su ona i Minažova u skoro identičnoj odevnoj kombinaciji.

I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja