KARLEUŠA ISPROZIVALA BEKVALČEVU: Anonimusi pevaju bolje od Nate!
Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić

Rat

KARLEUŠA ISPROZIVALA BEKVALČEVU: Anonimusi pevaju bolje od Nate!

Stars -

Jelena Karleuša oplela je po Nataši Bekvalac! Osim što je u poslednjoj epizodi „Zvezda Granda“ aludirala na to da ona peva bolje od Marije Šerifović, JK je kritikovala i „novosadsku barbiku“.

Dlaka u jajetuNakon što je takmičarka iz Makedonije Marijana Marijangel otpevala Natin hit „Najgora“, Jelena ju je ishvalila.- Marijana, ti si pesmu Nataše Bekvalac otpevala top! Otpevala si je bolje nego što je Nataša otpevala tu pesmu! Pokidala si, mnogo mi se sviđa - rekla je Karleuša takmičarki.Međutim, našla je dlaku u jajetu - Jeleni se nije dopao takmičarkin stajling, tačnije maska na njenom licu, koja podseća na one s karnevala u Veneciji.Bekuta je brani- Prava si mala bombica. Imaš stajling kao da ti stvarno nije dobro. Nemoj da mi se zahvaljuješ, htela sam da te bušim. Kao da smo u nekoj ustanovi u Veneciji - rekla joj je JK, a Bekuta je krenula da brani takmičarku.- Nemoj sad to, ustanova... Nije u redu - rekla je Ana, a JK je bila uporna:- Stajling je katastrofa!

Šerife, opalim te golim!Aca Lukas je bio veoma raspoložen u poslednjoj emisiji „Zvezde Granda“, pa je rešio da isproziva kolegu Šerifa Konjevića. Tek što je tajanstveni član žirija Šerif Konjević krenuo da ocenjuje takmičare, Aca ga je prekinuo. Šerifu nije bilo jasno šta se dešava.- Molim?! - pitao je Konjević Lukasa, a on mu uzvratio:- Opalim te golim!Apsolutni hit večeri bio je Šerifov odgovor.- Hvala! - rekao mu je folker, a žiri je prasnuo u smeh.

J. Stuparušić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(FOTO) KARLEUŠINA NOVA PERIKA JE TOTALNI BUM: Zaprepastićete se kada vidite od ČEGA je napravljena!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track