KARLEUŠA OPLELA PO KANDIDATU ZG: Nemam inspiraciju da te BUŠIM! Prešao si za džabe toliki put

Haos

KARLEUŠA OPLELA PO KANDIDATU ZG: Nemam inspiraciju da te BUŠIM! Prešao si za džabe toliki put

Stars -

Fuat Isakovski, kanidat "Zvezda Granda" prvi je nastupio na Grandovoj sceni. Iako je prvenstveno dobio samo jedan glas, Marija Šerifović je dala "Da" kandidatu kako bi mogao da otpeva i drugu pesmu.

Snežena Đurišić je napala Mariju i pitala zašto je tek kasnije dala glas.

"Nisam videla, dečko je zalužio da peva drugu pesmu", rekla je Marija a onda je Saša Popović objasnio:"Nećemo da spuštamo više, ako je dobar daj glas". Viki i Marija su jedine dale glasove, a Jelena Karleuša je sve vreme vikala da je kandidat grozan.

"To je bila jedna dobra trojka, ništa što bi me nateralo da glasam, a trebalo je da bude više emocije", rekla je Ana Bekuta. Za razliku od nje, Viki Miljković smatra da je sve bilo korektno."Meni je to bilo korektno, zato sam ti i dala glas želela sam da čujem drugu pesmu, meni je to bilo okej", rekla je pevačica. "Ja sam bio na ivici da ne dam glas ali ipak sam dao jer si prvi kandidat. Prvu pesmu si otpevao bezveze a ovu drugu đene đene" rekao je Aca Lukas. Na red je došla Jelena Karleuša koja je oplela po Fuatu.

"Mnogo filozofije oko komentarisanje tebe, ti si bio mutan. Imao si ozibljno ružan falš, ja prva tolerišem falš ako je sve drugo lepo, a tvoje izvođenje je bilo mutno. I kad mi tako klimaš glavu nemam inspiraciju da te bušim. I šta ćeš ti? Sa kim ćeš ti da se boriš tako fin i skorman? Ne ponašaš se kao zvezda, ne nerviraš me kao zvezda. Na radiš me nikako, čak me ni ne nerviraš. Namučio si se platio put, sve nade ulažeš u ovo, i onda pokažeš srednje žalosnu trojku", bila je oštra JK. Tajanstveni član žirija se složio sa kolegama.

"Nije opravdao očekivanja, ali dobio je "Da" da bih bio jedan od onih koji se saoseća sa njim", rekao je tajanstveni. Marija Šerifović smtara da se momak nije snašao.

"Može bolje, nisi se snašao. To se čuje. Ovo nije bilo tvoje veče", bila je kratka Marija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track