KARLEUŠA OPLELA PO ŠAULIĆU: Šabane, ispao si pravi šaban!
Foto: Nebojša Mandić

Novi estradni rat

KARLEUŠA OPLELA PO ŠAULIĆU: Šabane, ispao si pravi šaban!

Stars -

Jelena kaže da ju je pevačev odlazak iz žirija „Zvezda Granda“ iznenadio jer je njoj lično pričao protiv Pinka, koji je i tužio

Jelena Karleuša jedina je članica žirija „Zvezda Granda“ koja je progovorila o odlasku Šabana Šaulića iz njihovog tabora i prelasku u najveću konkurentsku emisiju, „Pinkove zvezde“.Kako se i očekivalo od nje, nije se libila da otvoreno iskaže svoje mišljenje o kralju narodne muzike, navodeći da je on do juče najviše blatio Pink, koji je čak i tužio.

- Šabanov odlazak iz našeg žirija me je baš iznenadio. Sedeo je pored mene mesecima i znam sa koliko gneva je pričao o Pinku, koliko ih ne voli, bio je protiv njih, pričao mi je da su mu dosta zla učinili. On je njih čak i tužio! Žao mi je što je Šaban pogrešio i otišao u tim koji je izgubio još u prošloj sezoni. Pa stvarno je šaban! - kaže Jelena Karleuša za Kurir.Za razliku od Šabanovog dolaska u ružičasto jato, Jelena Karleuša, za divno čudo, podržava učešće ljute suparnice Dare Bubamare u „Pinkovim zvezdama“.

- Pink je napravio dobar potez kad je Daru doveo u žiri. Ona je zanimljiva i simpatična ličnost. Biće interesantno videti je u toj ulozi, ali to im neće pomoći da podignu gledanost. Ako u prošle dve sezone Svetlana Ražnatović nije podigla gledanost, uz dužno poštovanje prema Dari, moram unapred da im izjavim saučešće - kroz smeh je rekla Karleuša.

U SVOM FILMU Dara Bubamara poručila vlasnicima „Granda“ŠAB ME GABRI ZA SAŠU I BRENUDara ne vidi ništa sporno u tome što je odlučila da ode na Pink, iako je dugo sarađivala s „Grandom“.- Nisam dupetom zatvorila vrata „Granda“. Ali, ako su oni mogli posle onakvog pljuvanja da dovedu Karleušu u žiri, o čemu mi dalje da pričamo. Šab me gabri šta će Saša i Brena da misle! Meni se ne sviđa to pljuvanje pa lizanje. Ne znam koje pare da mi je Popović ponudio da budem u žiriju, ne bih pristala. Konkretno zbog Karleuše! Biram s kim ću da sedim, a finansije mi nisu bitne. Ja sam dama i hoću da uživam dok sedim pored Šabana - kaže Dara, koja je bila zatečena kad smo joj preneli da je JK oduševljena njenim dolaskom u žiri „Pinkovih zvezda“.- Toliko je kontradiktorna da me zaboli baš šta će da kaže. Ja sam s Pinkom potpisala nekoliko ugovora, između ostalog i za marketing za moj koncert u Areni. Ne znam još kada će biti, prvo da objavim album, pa onda ćemo ostalo - završava Bubamara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track