KARLEUŠA OPLELA ŽEŠĆE NEGO IKAD: Saša Popović je MATORA SELJAČINA!
Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

Udarila na direktora „Granda“

KARLEUŠA OPLELA ŽEŠĆE NEGO IKAD: Saša Popović je MATORA SELJAČINA!

Stars -

Jelena Karleuša se pobrinula da ni ovonedeljna emisija "Zvezde Granda" ne prođe bez provokacija i žestoko udarila na direktora "Granda", Sašu Popovića.

JK je na početku poručila Popoviću da je čim je došao do keša, počeo da se tripuje i kupuje skupe krpice, a do tada je nosio stvari domaće proizvodnje.

Poručila mu je da je MATORA SELJAČINA, a nije štedela ni Acu Lukasa koji joj je žestoko uzvratio..

Ni ove nedelje „Zvezde Granda“ nisu prošle bez trzavica i provokacija, a Jelena Karleuša sada je udarila na Sašu Popovića.Nakon što je JK pohvalila talenat jedne takmičarke, osula je paljbu na njen stajling. Popović je stao u odbranu kandidatkinje, što se nije dopalo Karleuši, koja je počela da vređa direktora „Granda“.- Prvo, matori ste, drugo - seljaci ste! Nemate veze s modom. Ti znaš samo za Filipa Plejna - besno je rekla pevačica i nastavila:- Ovi novokomponovani modni ljudi misle da treba samo da piše Plejn.Lukas se tada priključio Popoviću, poručivši Jeleni da izgleda kao ćurka.- Poslednji put sam ovu tvoju kreaciju video kad je moja keva spremala ćurku za Novu godinu - u šali je rekao Lukas kritikujući Jelenu, koja je nosila metalik srebrni mantil i čizme u istoj boji.Ona mu nije ostala dužna.- Čim ste došli do love, kupili ste odeću „filip plejn“ i sad mislite da ste stručnjaci.Popović joj je poručio da se ona nije bila ni rodila kad je on nosio brendirane stvari, a pevačica je pokušala da ga ponizi, rekavši mu da je tada nosio garderobu domaće proizvodnje.- Tada si bio u odeći iz „Prvog maja“ iz Pirota - rekla mu je JK.

Aca LukasMARIJA ŠAPUĆE JELENI KAD JE FALŠTokom emisije, najviše prozivki JK je primila od Lukasa. Njihovo prepucavanje počelo je kad je Aca udario na Jelenin sluh.- Simptomatično je što Jelena uvek provali kad je falš, mora da ti Marija šapuće - prozvao ju je Lukas, a ona mu je odgovorila:- Ustani, Aco, kad pričaš sa mnom. A da, ustao si, izvini. Oh, vi kratkonogi muškarci sa stomakom kao u sedmom mesecu.

Marija ŠerifovićČIZMA JK KAO LUKASOV KONDOMJK je svoju providnu čizmu dala Lukasu, s kojim će snimiti duet.- Izvoli, srce, to će ti doći otprilike do struka, a možda i do ramena - rekla mu je JK, a Šerifovićka se nadovezala:- A može da ti posluži i kao kondom!

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja