KARLEUŠA PODUČAVA VIKI: Dosadna si, nikada nećeš biti zla kučka!
Foto: Printskrin/Prva

Pecaknje u žiriju

KARLEUŠA PODUČAVA VIKI: Dosadna si, nikada nećeš biti zla kučka!

Stars -
Tokom pevačkog programa "Zvezde Granda" Jelena Karleuša i Viki Miljković su se našle u raspravi kada su ocenjivale takmičarke Antonelu Barbu i Eminu Islamović.

Pre nego što je počela da ocenjuje pevanje devojaka, Viki je rekla kako joj nije ni malo lako jer se saoseća sa njima. Tada se u priču ubacila Jelena koja je rekla kako Miljkovićeva glumi dobrotu dok je ona predstavljena kao loša."Ti si toliko dobar čovek, a ja sam jedno zlo stovrenje koje maltrertira kandidate", rekla je Jelena."Neću vas ja mnogo hvaliti, nije bilo idealno ni kod jedne ni kod druge", istakla je Viki i nastavila priča o pevanju takmičarki. Ona je naglasila da prvi put sluša devojke dok je Jelena sve vreme prevrtala očima i govorila da je Viki dosadna.

"Jel znaš šta znači boring(dosadan) na engleskom? Ne znaš, ne znaš", ponavljala je Jelena i dodala je na engleskom da Viki nikada neće biti zla kučka.

"Okej ja sam dosadna", rekla je Viki koja nije mogla da dođe do reči a onda se predomislila.

"Nije dosadno nego kaže ovako...", odbrusila je Miljkovićeva koja je na kraju ipak odustala. "Neću ništa više da kažem!" završila je pevačica ljutito.

Podsetimo, Karleuša i Viki su se do sada našle u sukobu, kada je Jelena izvređala Miljkovićevu rekavši za sebe da je zvezdetina u odnosu na nju, kao i da je razlika između njih dve kao između "ferarija" i "trabanta".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track