KARLEUŠA UVREDAMA OBELEŽILA ZVEZDE GRANDA: Bosanac nema mu.a, a Bekuta je milfara!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Kratak fitilj

KARLEUŠA UVREDAMA OBELEŽILA ZVEZDE GRANDA: Bosanac nema mu.a, a Bekuta je milfara!

Stars -

Pevačica zaratila sa svim članovima žirija, osim s Marijom Šerifović. Najviše su ispaštali učesnici jer su umesto njih sudije sve vreme bile u centru pažnje

Poslednju sezonu muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, čije je finale održano sinoć u Sarajevu, obeležili su brojni skandali - prepirke, svađe, psovke, čak i tuče članova žirija, koji je ove godine više bio u fokusu nego sami učesnici.Sve vreme su takmičari bili u zapećku jer su glavna tema medija bili članovi žirija. Po broju skandala izdvaja se Jelena Karleuša, koja se posvađala sa svim kolegama, osim s Marijom Šerifović. Karleušu su „Zvezde Granda“ ponovo vinule u zvezde, a koliko će se tu zadržati, pokazaće vreme.Viki je „trabant“Otkad se Viki Miljković pridružila članovima žirija, Karleuša nije prestajala da negoduje i napada koleginicu. - Divo, ti očigledno ne čuješ narodnu muziku, ne razumeš se u nju i mislim da ne bi trebalo tako da govoriš, bar zbog kolega koji pevaju narodnjake. Stojim iza toga da ne znaš da oceniš narodnjake - rekla je Viki Jeleni, koja je odmah počela da se svađa:- Moram da kažem da sam mnogo veća zvezda od tebe i sledeći put put kada daš sebi za pravo da kažeš da neko ne zna nešto da oceni, moraš da znaš kome govoriš jer govoriš nekome ko je za tebe vrh u ovom poslu. Ne možeš da kažeš da se ne razumem u muziku jer sam ja zvezdetina za tebe. Ti očigledno ne znaš da sam ja najtiražnija pevačica. Tiraži mojih albuma su ogromni. Ja imam koncerte, a gde ti pevaš? Ja sam „ferari“, a ti si „trabant“!Otvoreno pismoNišta manje sukoba Jelena nije imala s Draganom Stojkovićem Bosancem. Situacija je kulminirala kada su Karleušu vređali gledaoci iz Bosne, koji su bili na strani svog zemljaka, pa je pevačica napisala otvoreno pismo na društvenim mrežama.- Sve što on zna je da mnogo jede go.na u muzičkoj emisiji, a kad treba da se pokažu muda i petlja, nema Bosanca ni da pisne. Bar ne javno. To se zove licemerje i malograđanština - napisala je pevačica.Karleušinih prozivki nije bila pošteđena ni Ana Bekuta. - Ne dirajte Anu, ona je naša milfara - dobacila je Jelena i počela glasno da se smeje.Kasnije je pokušala da se opravda, objašnjavajući da milfara znači starija poželjna žena.Udario junak na junakaSukob između Bosanca i Šabana Šaulića nastao je zbog kandidatkinje koju su obojica komentarisali, a koji se pretvorio u pravi incident i tuču. Kao što se u gotovo svakoj emisiji događalo, dali su oprečna mišljenja i došlo je prvo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba. Šaban je nasrnuo na Bosanca fasciklom. Nastao je haos u studiju, publika je vrištala, a Marija Šerifović je skočila da bi razdvojila Šabana i Bosanca. Zbog stresa Viki i Snežana Đurišić su počele da plaču.Marija oterala Dunju Jedina koja je najviše pažnje obraćala na pevanje takmičara bila je Marija Šerifović, koja se toliko nervirala kada neko pogreši da se ponekad i svađala s njima. Takav slučaj je bio s Dunjom Popović, koja je zbog evrovizijske pobednice napustila takmičenje.- Dajte, ljudi, nemojte da se više zaje.avamo! Svi znamo čemu služe ovakvi kandidati! Jedno je šou, drugo je pevanje! Vi ste šou - bio je Marijin komentar, posle kojeg je Dunja otišla sa scene.

LEPA BRENA NA BAŠČARŠIJILepa Brena je sa sinom Viktorom Živojinovićem među prvima stigla u Sarajevo, a slobodno vreme do finala „Zvezda Granda“ iskoristila je da obiđe Baščaršiju. Njih dvoje su s ostatkom ekipe „Granda“ smešteni jednom hotelu u Istočnom Sarajevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track