KARLEUŠIN STRIPTIZ: Svašta bih ti radila, ali tu su mi deca!
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica dovela ćerke na koncert

KARLEUŠIN STRIPTIZ: Svašta bih ti radila, ali tu su mi deca!

Stars -

Erotski performans Dive i fana gledale njene klinke, koje je prvi put povela sa sobom na nastup

Jelena Karleuša preksinoć je na stupala u najpopularnijoj diskoteci u Igalu i napravila presedan. Diva je na nastup dovela ćerke Atinu i Niku, koje su je prvi put gledale uživo. Budući da njihova mama svašta nešto radi na sceni, iščekivali smo striptiz tačku koju uvek izvodi s muškarcem iz publike, ali do toga nije došlo!Atina i Nika Tošić stajale su pored bine s Jeleninim menadžerom Zoranom Birtaševićem i drugaricom Jovanom. U diskoteku su došle u 23 sata i gledale mamu nekih 45 minuta.

Možda su njih dve već gledale mamine snimke s koncerata na internetu, ali uživo je doživljaj potpuno drugačiji! Devojčice su bile fascinirane atmosferom i Jeleninim plesom.

Publika je bila u transu, a muškarci na iglama. Čekali su trenutak kad će Karleuša pozvati nekog od njih na binu. Diva na svojim koncertima izvodi erotske i seksi performanse sa fanovima iz publike, ali ovog puta se suzdržala zbog dece. Kad su krenuli prvi taktovi pesme „Ide maca oko tebe“, pozvala je jednog dečka iz publike, ali nije ga skinula do gole kože.- Pošto su mi tu deca, nisam mogla da ti pokažem šta znam i umem - rekla mu je Jelena na kraju pesme.

Oduševljene... Atina i Nika bez daha gledaju mamu
Oduševljene... Atina i Nika bez daha gledaju mamu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track