KATARINA GRUJIĆ: Na snimanju novogodišnje emisije svi su bežali od mene
Foto: Printskrin

Iznenadila sve

KATARINA GRUJIĆ: Na snimanju novogodišnje emisije svi su bežali od mene

Stars -
Kada smo snimali novogodišnji program, svi su bežali od mene. Došlo mi bilo da se izujem, otkrila je pevačica

Katarina Grujić posle dugog perioda pojavila se kao gost u emisiji uživo, gde je otkrila kako je je imala neobičnu situaciju na snimanju novogodišnje emisije.

Dok se pričalo o snimanju raznim dueta, Saša Popović je prokomentarisao kako je za Katarinu teško naći partnera sa kime bi snimila duet, i to iz razloga što je skoro od svih viša za glavu.

"Kada smo snimali novogodišnji program, svi su bežali od mene. Došlo mi bilo da se izujem", kroz smeh je prokomentarisala pevačica.

foto: Facebook
foto: Facebook

Grujićeva je otkrila da je visoka 182 centrimetra, a Šasa je dodao i da nosi cipele na štiklu koje su jako visoke, što je još više izdužuje.

Katarina je ustala, pokazala štikle vidoke 17 centimetara, a kada je kamera krenula da je snima od cipela prema glavi, Saša je imao zanimljiv komentar: "Nikad kraja".

Podsetimo, Katarina je nedavno operisala glasne žice i uskoro se očekuje njen povratak na scenu. Problemi sa glasom i dalje postoje, što se moglo primetiti tokom gostovanja u emisiji "Narod pita" gde joj je glas izmenjen i stalno kašljuca, ali kako kaže, hit je spreman i čeka se samo da ona otpeva kako bi nastavila svoju blistavu karijeru.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track