KATARINA GRUJIĆ OGORČENA: Niko od kolega mi se nije javio kada sam izgubila glas!
Foto: Printskrin/Prva

Mračna strana

KATARINA GRUJIĆ OGORČENA: Niko od kolega mi se nije javio kada sam izgubila glas!

Stars -

Zbog ozbiljnih problema sa glasnim žicama, Katarina Grujić je neko vreme bila sprečena da snima pesme i nastupa, pa su mnogi predviđali prevremeni kraj njene karijere, što se nije ostvarilo.

Kako sama priznaje, zbog njenih problema likovale mnoge kolege.

"Devet meseci nisam imala glas. Osamdeset posto kolega mi se tada nije javilo dame pita kako sam, niti da mi poželi sve najbolje. To nikad neću zaboraviti, ali očekivala sam da će se tako ponašati. Boga ima, on sve vidi i sve vraća."

Grujićeva nije imala problem samo sa glasnim žicama – ona se prisetila i teškog perioda dok je bila tinejdžerka, kada joj je otkrivena gangrena, zbog čega je ležala u bolničkoj postelji.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

"Puklo mi je slepo crevo i imala sam gangrenu. Jako težak period, imala sam samo 16 godina, a u bolnici niko nije smeo da me posećuje jer je tada vladao svinjski grip. Najvažnije je da sam se izlečila i sada je sve u najboljem redu", rekla je Kaća i kucnula u drvo, za svaki slučaj.

Ona je nedavno doživela i saobraćajnu nesreću kada ju je udario taksista nakon čega je pobegao, što je razbesnelo pevačicu.

"Iznerviralo me je što su iz taksi udruženja rekli da vozač nije pobegao, a slagali su. Bila sam fina, a mogla sam da ih tužim i napravim svašta od toga, a nisam to uradila. Rekli su mi samo da ću dobiti gratis vožnju od 1.000 dinara, a moja greška je što sam bila previše dobra i što im nisam napravila haos, samo zbog bezobrazluka."

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track