KATARINA GRUJIĆ OTKRILA TAJNU: Beli me je maltretirao na faksu!
Foto: Damir Dervišagić, Beta

Kaća studirala s kandidatom za predsednika Srbije

KATARINA GRUJIĆ OTKRILA TAJNU: Beli me je maltretirao na faksu!

Stars -

Grujićeva otkriva da joj je Ljubiša Preletačević stalno tražio da mu peva pesme Seke Aleksić, te da je bio glavni u društvu na fakultetu za medije i komunikacije

Katarina Grujić studirala je s kandidatom za predsednika Srbije Lukom Maksimovićem, poznatijem kao Ljubiša Preletačević Beli, na jednom privatnom beogradskom fakultetu za medije i komunikacije, ekskluzivno saznaje Kurir.Folkerka je godinu dana bila u istoj grupi s Belim i za to vreme se nisu razdvajali. Tada ni jedno ni drugo nisu mogli ni da sanjaju da će jednog dana biti poznati i uspešni u poslu kojim se danas bave. Oni su prekinuli kontakt 2012, kada je Grujićeva napustila fakultet zbog takmičenja „Zvezde Granda“.

Foto: Printskrin Instagram
Foto: Printskrin Instagram

- Beli i ja smo bili u istoj grupi na fakultetu. Ko bi rekao da će tako daleko da dogura? Drago mi je zbog njega jer ga poznajem kao vrednog, dobrog i poštenog dečka. Žao mi je što nemam naše zajedničke slike da vam pokažem kakvi smo bili, taj laptop mi je uništen odavno - kaže pevačica i nastavlja:

- Beli je bio najglasniji i borio se za ljudska prava. Prvi se javljao za sve i predvodio je našu grupu. Bio je omiljen u društvu jer je bio glavni zezator i pozitivac. Profesori su ga takođe obožavali - priča Katarina i ističe da se najviše radovala brojnim studentskim žurkama.

Foto: Printskrin Instagram
Foto: Printskrin Instagram

- Često smo organizovali žurke po kafanama. Maltretirao me je da mu ispunjavam muzičke želje. Stalno je želeo da mu pevam. Ako se dobro sećam, najčešće je tražio pesme od Seke Aleksić - kaže folkerka.

Ona danas nije u kontaktu sa predsedničkim kandidatom.

- Nisam se nadala da će se kandidovati i počastvovana sam što sam nekada učila s njim. Izgleda da smo mi iz te grupe dosta napredovali. Ne bih javno otkrivala da li ću glasati za njega jer smatram da je to samo moja stvar u koju se ne mešaju čak ni moji roditelji - završava Grujićeva.Pozvali smo i Belog, ali je njegov broj bio nedostupan.

ZavodnikRIBE SU SE LOŽILE NA NJEGAKaća ističe da je Ljubiša Preletačević bio jedan od glavnih frajera na fakultetu, ali da ona nije bila zaljubljena u njega jer ga je gledala samo kao druga. U to vreme imala je dečka, a s Belim je volela da se provodi.- Beli mi je bio samo drug i ništa više. Međutim, ribe su padale na njega. Oduševljavale su se - kaže Kaća.

MARIJA DEJANOVIĆ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CEO MLADENOVAC SLAVI: Beli je zvanično kandidat za predsednika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja