Katarina Grujić: Zaljubljena sam do daske u Čumetovog bratanca!
Foto: Instagram

Sija

Katarina Grujić: Zaljubljena sam do daske u Čumetovog bratanca!

Stars -
Zvezda „Granda“ kaže da joj je ljubav sa Nemanjom Buhom pomogla da lakše prebrodi probleme sa glasnim žicama i povredom ruke

Pevačica Katarina Grujić priznaje da je zaljubljena do ušiju u Nemanju Buhu, bratanca nekadašnjeg vođe surčinskog klana Ljubiše - Buhe Čumeta.

"Moj dečko jeste Čumetov bratanac, ali nije nikakav kriminalac i mutan tip. Ne razumem ljude koji imaju predrasude o nekome koga nisu nikad videli. Moj Nemanja je nežan i pažljiv. Što bi neki rekli, on je dečko na mestu. Bavi se privatnim biznisom i studira u Americi. Zaljubljena sam do daske u njega, kao i on u mene", cvrkuće Katarina.

Atraktivna pevačica je nedavno operisala prst i ruka joj je gipsu, a uprkos bolovima koje trpi ne skida osmeh sa lica, za šta je, kako kaže, zaslužna i njena dvomesečna romansa.

"Eto, imala sam pehove, zaređali su se da me slome", kaže Kaća, šaleći se na svoj račun. Jedna od najuspešnjih zvezda „Granda“ objašnjava da je probleme sa glasnim žicama napokon uspela da reši.

"Glas mi je mnogo bolji i vraćam se nastupima. Uskoro ću i gips sa ruke da skinem. Valjda više ništa neće da me strefi", kaže pevačica čija je karijera dovedena u pitanje kad joj je pre nekoliko meseci pukao glas. Porodica, prijatelji i novi dečko tada su je hrabrili.

"Tešili su me da sam lepa i da mogu da budem manekenka ako već ne mogu da pevam", kaže Katarina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track