KATARINA NA SMRT PREPLAŠENA Duh joj ZAPOSEO kuću, LJUBIO JE po vratu, nije mogla da se pomeri! HOROR
Foto: Printskrin I Profimedia

Pevačica izbezumljena

KATARINA NA SMRT PREPLAŠENA Duh joj ZAPOSEO kuću, LJUBIO JE po vratu, nije mogla da se pomeri! HOROR

Stars -

Pevačici Katarini Živković se priviđaju duhovi.

Naime, Kaćina spremačica je ispričala kako je pevačica danima izbezumljena jer je umislila da ju je jedne noći posetio duh.

"Nećete verovati šta mi je Katarina sve ispričala pre nekoliko dana. Jedva uspevam da je urazumim i da joj objasnim da je sve to plod njene mašte. Zbog svega sam morala da prespavam dve noći kod nje. Jedno jutro me je zvala usplahirano i rekla da hitno dođem u stan. Mislila sam da nešto nisam dobro uradila, a ona me je sačekala uplašena sa pričom ravnom naučnoj fantastici", ispričala je spremačica.

KATARINA ŽIVKOVIĆ SPREMNA ZA UDAJU: Tražim dečka koji će imati SVE!

"Rekla mi je kako je legla oko ponoći da spava, a negde oko tri ujutro je čula neke korake. Mislila je da dolazi njena mama, koja je trebalo da dođe tog dana kod nje, ali se ona setila da to nije moguće. Koraci su, kako mi je ispričala, bili sve bliži i bliži, a ona je pokušavala da se pomeri, ali nije uspevala. U jednom trenutku je osetila kako joj se neko približava, ali nije mogla da otvori oči, niti da pomeri ruke. Tada je osetila kako je neko ljubi po vratu, a kako nije znala šta da radi, počela je u sebi da izgovara molitve koje je znala. Nakon nekoliko minuta, duh je otišao od nje, kako mi je ispričala, a ona je otvorila oči", ispričala je kućna pomoćnica.

Ona je otkrila da je Katarinu zatekla uplakanu i da je pokušala da joj objasni da je sve bilo samo san. "Nije me slušala kada sam joj rekla da je to bio samo san. Pitala me je da li znam neke ljude koji se bave takvim stvarima da ode da ih poseti i ispriča im šta se desilo. Nisam mogla da joj pomognem, ali mi se više nije žalila da je doživela nešto slično", rekla je sprmačica.

"Prestali su da me jure duhovi, sada sam ja počela da jurim njih", kroz smeh je rekla pevačica.

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

Alo/Ljubomir Tozev

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track