KEBA PRVI PUT ISKRENO O SINU I SNAJKI: Severina, aman, rodi mi unuče!
Foto: Aleksandar Jovanović

EKSKLUZIVNO: Dragan Kojić otvorio dušu

KEBA PRVI PUT ISKRENO O SINU I SNAJKI: Severina, aman, rodi mi unuče!

Stars -

Jedva čekam prinovu, a najbolje bi bilo da dobije blizance! Ona je super snajka, piše mi i pesme za novi album. Igor je mudrica i uvek je umeren u svemu

Dragan Kojić Keba jedva čeka da postane deda! Pevač priželjkuje da ga svakog časa sin Igor i snajka Severina obraduju lepim vestima o prinovi.Dok mu se ne ostvari san da dobije prvo unuče, Keba nastupa i sprema album, za koji mu tekstove piše snaja. U intervjuu za Kurir otvoreno priča o odnosu sa snajkom i sinom, kao i o kolegama koje međusobno ratuju.Otkud poslovna saradnja sa snajkom?- Pripremam najmanje pet novih pesama. Severina mi je napisala tekstove, ali to čuva kao iznenađenje. Još mi ih nije pokazala. Spontano smo došli na ideju da mi napiše pesme, u kućnoj atmosferi uz gitaru. U kući smo svi muzički likovi i često se okupimo, pa pevamo i sviramo. Supruga Olja i sin Igor su veoma muzikalni, tako da se s pravom umešaju, a tek ćerka Nataša... Na kraju ipak ja odlučujem šta ću snimiti. Naša porodična druženja su zaista prelepa i svi smo opušteni.Tvoj drug Boba Živojinović i ti imate istu muku - snajke su vam glavne u medijima! Smeta li ti to što o tvojoj snaji uglavnom kruže loše priče?- Ništa ne doživljavam kao linč, već kao hiperprodukciju medija - kada se svi bore ko će objaviti neku vest, a na kraju svi objave isto.Kakva je Seve zapravo?- Nas dvoje imamo super odnos, ona je super snajka! Rekao sam to milion puta.Priželjkuješ li prinovu?- Pa to se ne može sakriti. Kada bude bilo, slavićemo, znaćete... Neka smo živi i zdravi, biće svega. Takva radost se ne može sakriti, niti bih ja želeo da najlepšu vest krijem. Jedva čekam da dobijem unuče!Da li bi voleo dečaka ili devojčicu?- Neopredeljen sam. Najbolje i jedno i drugo!Znači blizance?- To bi bila prava stvar (smeh).Kako Igor podnosi to što je u žiži javnosti?- Svi dobro znaju da Igor i pre veze sa Severinom nije voleo da se eksponira. Bila je nemoguća misija naterati ga da se slika za medije. Jednom sam želeo da gostuje sa mnom u emisiji i odbio me je. On je jedna mudrica, uvek čvrsto na zemlji i uvek umeren u svemu.Ne voli eksponiranje, a oženio se jednom od najvećih balkanskih zvezda!- Dobro, u ovom slučaju, zbog njegove supruge, naravno da je neizbežno eksponiranje, ali ne njegovom voljom. Mislim da se odlično snalazi tu. Odrastao je u kući kroz koju su prolazili najpoznatiji likovi s estrade i nema razloga da se plaši ičega, niti da čezne nekakvim publicitetom. Međutim, igrom slučaja, hteo on to ili ne, sada je tako.Mnogi kažu da si postao popularniji otkad ti je Seve postala snajka.- Ako je nekome lepo da tako razmišlja, meni je drago!Tvoje kolege se konstantno pljuju. Kako uspevaš da uvek budeš distanciran od takvih skandala?- Nema razloga za to. Svi pravi pevači su omiljeni u mom srcu, a sigurno sam i ja u njihovom. Bar mi niko nikad ništa loše nije rekao.Da li je Šaban Šaulić pravilno postupio što je napustio „Zvezde Granda“ i otišao u konkurentske „Pinkove zvezde“?- Ne zanima me to. Neka radi ko šta hoće!

Udarile emocijeIGOR ME JE RASPLAKAO!Igor ti je rođendan čestitao emotivnom porukom i snimkom na Instagramu, gde je istakao da si najbolji otac na svetu.- Rasplakao me je! Šta reći na to, sve je jasno. Ne plašim se ničega u životu, pa ni suza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track